Kategoriat
Uncategorized

Mutta totuus on

1.jpg

Ilmoitin sunnuntaina että blogini jää pariksi viikoksi lomalle ja että palaisin päivittelemään heinäkuun alussa. Naamioin sen luovuustauoksi mutta oikeasti tarvitsin tilaa hengittää. Tarvitsen edelleen. Mutta sille ei voi antaa takarajaa heinäkuun alkuun tai mihinkään muuhunkaan. Välillä on parempia ja välillä huonoimpia päiviä.

Eikä vain blogissa vaan tällä hetkellä tuntuu että monet yksinkertaisimmatkin asiat tuntuvat monimutkaisilta ja raskailta. Lähipiirissä on sattunut ikäviä asioita, vielä ikävimpiä kavereiden keskuudessa. On ollut epätyypillistä stressiä hoitamattomista asioista, fyysistä pahoinvointia, ihan liian suurta väsymystä ja silti unettomia öitä.

Jännittää kirjoittaa tätä tekstiä, vaikka kyse on ihan tavallisesta hieman tahmeammasta kaudesta, jota on kaikilla aina välillä. Kerran yksi lukija kysyi että koenko paineita kirjoittaa vain iloisista asioista kun minä ja blogini linja olemme sellaisia. En muista mitä vastasin, varmaan jotakin tosi ympäripyöreätä, mutta oikea vastaus on kyllä, koen. Ja kuten aikaisemmin sanoin, en vaan blogissa vaan elämän jokaisella osa-alueella.

Ja ne paineet on ihan itse luomia. Ihan oikeasti on. Mä tiedän että mun perhe, ystävät ja lukijat arvostavat rehellisyyttä ja aitoutta ja että jokainen tietää ettei kukaan maailmassa ole vain iloinen. Mä olen usein (viime aikoina paljon) myös ahdistunut, stressaantunut, surullinen, huolissani, väsynyt ja vihainen.

2.jpg

Tarkoitus ei ollut jättää kellekään negatiivista fiilistä. Haluan vain muistuttaa että kaikilla on huonoja kausia. Olen viime aikoina taas herännyt siihen miten älyttömän tsemppaavia, ymmärtäväisiä ja lempeitä ihmisiä mulla on mun ympärillä – niin läheiset kuin lukijatkin. Miksen hyödyntäisi sitä ja purkaisi heille vähän sydäntä? ♡

 

Mekko: Zara

 

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

 

25 vastausta aiheeseen “Mutta totuus on”

Mähän pidin aikoinani ArkiJuhlaa blogista puolen vuoden tauon! Viisas teko! 

En tiedä mikä sun lopullinen fiilis on kirjoittamisesta tässä ja nyt? Mutta uskon, että sinä tiedät. Sen kaiken hässäkän ja olojen alla. Joskus asiat ovat puhkikulutettuja omalta osin. Se on luonnollista. Uutta saadaan tilalle. Sä oot viisas. 

Kun kysyy itseltään kysymyksen. Sä saat aina siihen vastauksen. Jos uskaltaa kysyä ♡

Ihanaa kesää ja rentoudu! Se helppaa ainakin hetkeksi ☆

Halit! Mia

Ihanan rehellinen teksti! Rohkeakin <3 Jotenkin bloggaaja tulee aina lähemmäs, kun kirjoittaa elämän kaikista puolista. Huomaan, että se on ainakin itselleni vaikeaa, vaikka kuinka tiedostaa et kaikkea mahtuu elämään kaikille meistä. Just kaverin kanssa puhuttiin, että jotenkin tuntuu et niin hyvät kuin huonotkin jutut tuntuu tulevan sykleinä ja yhtenä ryppäänä. Huonompien aikojen aikana voi sentään aina lohduttaa itseään, että jossain vaiheessa on pakko tulla taas parempaa. Voimia :*

Kiitos paljon Riikka, arvostan sanojasi, ihana lukea jotain näin rohkaisevaa heti aamusta. <3 Ja tuo on niin totta – kai yksi selitys lienee se, että kun olemme hyväntuulisia ja positiivisella energialla varustettuja, vedämme lisää hyviä asioita puoleemme ja sitten taas päinvastoin. Tai sitten se on vaan universumin tapa vahvistaa meitä. 😉

Mukavaa sunnuntaita sulle. <3

Sun blogisi on yksi lemppareistani sillä mielestäni täältä välittyy aito, välittävä, koskettava (ja kuten joku tuolla ylempänä jo kommentoikin: voimaannuttava) tunnelma ja siihen tunnelmaan mahtuu ennen kaikkea tälläisetkin tekstit. Tämäkin teksti oli aivan ihana ja niin sinua -ainakin mun mielestäni. Ei siis eronnut tunnelmaltaan muista teksteisäsi vaikkka sävy olikin eri.

Elämään kuuluu kaikenlaiset tunteet ja ainakin itselläni auttaa, kun kirjoittaa ne ylös -joskus jopa blogiinkin saakka sillä kenties tekstini auttavat muitakin. Siksi mun mielestäni tälläinenkin teksti sopii hyvin Tyhjään ajatukseenkin; blogisi on tälläistenkin tekstien myötä voimaannuttava turvasatama.

Kiitos, kun olet. Kiitos, kun kirjoitat. Etenkin tälläisistä aiheista sillä kenenkään elämä ei ole pelkkää ruusuilla tanssimista -eikä tarvitsekaan olla. 

*virtuaalihali <3* 

Elisabet | http://www.fashionpoetry.eu

Mä luin Elisabet sun kommentin monta kertaa läpi ja yritin keksiä sanoja vastaukseksi jolla voisin kuvailla ilon ja kiitollisuuden määrä mutta niitä ei vain ole. Jätit mut sanattomaksi. Siispä jätän tähän vaan sata sydäntä <3<3<3<3 ja lisään vaan että ihmisestä voi sanoa paljon sen perusteella miten se saa muut tuntemaan ja sä sait mut tuntemaan älyttömän hyvältä!

Voi apua, miten ihana kuulla tuollaista palautetta! <3 Se on mun tavoite; saada muut tuntemaan olonsa hyväksi ja turvalliseksi mun ”seurassani” joten ihana kuulla, että kommentti meni perille niin kuin sen tarkoitinkin! Ihanaa juhannusviikonloppua Saranda! <3

Ihan kamalaa että tälläistä pitää edes miettiä, saatika sitten pyydellä anteeksi. Elämä ei KOSKAAN, KENELLÄKÄÄN ole pelkkää sateenkaaria , aurinkoja ja kukkia. Sen pitäis olla itsestäänselvyys !

Aamen! 🙂 Just näin. Itselleen on vaan jotenkin kauheen ankara välillä ja luo ihan hölmöjä rajoitteita ja sääntöjä vaikkei todellakaan pitäisi…

Ihanaa juhannusta. :*

Hei, ihana oot aina, surullisena ja iloisena, väsyneenä ja pirteänä. On aina tosi tervetullutta tällainen rehellisyys. 

Rauhaa ja rakkautta sun juhannukseen! <3

Tosi kauniisti sanottu. 🙂 Kiitos ihanasta kommenttista ja toivotan ihan samaa sinulle, pus. <3

Mä jotenkin tunnistin itseni tästä tekstistä viime talvelta/keväältä. Stressasin gradusta, valmistumisesta ja työnhausta siihen pisteeseen, että kaikki pienetkin arkiset asiat tuntu vaikeilta. Siihen auttoi juuri toi mitä sanoit: annoin itselleni tilaa hengittää. Voimia! <3

Kiitos Suvi kommenttista, vertaistuki lohduttaa aina! <3 Ja tosi ihana kuulla että ajan myötä asiat on helpottuneet, olen todella iloinen sun puolesta. 🙂

On ihan normaalia tuntea välillä noin. Siinä ei ole mitään hävettävää tai noloa. Kaikki menee kyllä yleensä ohi ajan kanssa. Huonot kaudet kasvattavat meitä ihmisinä. Osaamme sen jälkeen nauttia hyvästä ajasta paremmin ja enemmän. Nämä kaikki kuuluvat elämään! Pelkkä auringonpaisteinen elämä olisi aikalailla outoa. Voimia, rakkautta sinulle toivon!

Ihana Kirsihannele, tuo on niin totta! Totuus, joka unohtuu vähän turhan usein. Voisin ottaa screenashotin tästä kommenttista ja palata siihen aina huonoina hetkinä… <3 Kiitos. <3

Kiitos tästä. Toki kiitos myös muista teksteistäsi, mutta erityisesti tästä. Sun blogi on jotenkin tosi voimaannuttava, ihan kokonaisuudessaan.

Tämän tekstin fiiliksiin on jotenkin tosi helppo samaistua, koska elän itse juuri nyt ihan samaa vaihetta, jossa suurin osa asioista on ihan superhyvin mutta niistä muutamista huonommista jutuista on jostain syystä muodostunut iso, synkkä pilvi, joka peittää ihan kaiken. Harmittaa, että tämänkin olon alkulähde olen minä itse, mutten silti pysty oloani muuttamaankaan. Silti saan lohtua siitä, että näin on muillakin, edes välillä ja jopa niiden näteimpien asukuvien takana.

Aurinkoisempaa kesää ja voimauttavaa lomaa!

Moi Laura, kiitos kommenttista ja kauniista sanoistasi. <3

Surettaa kuulla että sulla on tollainen vaihe meneillä… toi oli jotenkin tosi koskettavasti ja totuudenmukaisesti sanottu: vaikka negatiiviset ajatukset kumpuaisikin itsestään, ei niihin voi aina vaikuttaa.

Toivotan siksi sullekin vain parasta ja lempeää kesää. <3 🙂

Kaunis mekko ja kaunis sinä kaikkine inhimillisine kausinesi! Se on ihanaa, että blogisi on enimmäkseen iloinen ja positiivinen tuulahdus, mutta aitous ja rehellisyys viehättää aina! Ainakin tätä lukijaa 🙂

Ihana Emilia, miten sä osaat aina sanoa oikeat sanat ja tuoda hymyn mun huulille? <3 Maailma tarvitsee enemmän sunkaltaisia ihmisiä!

Lepoa ja stressitöntä aikaa sinulle. Koen itse tällä hetkellä vähän samanlaisia ajatuksia, kaikenlaista selvittämätöntä on, työttömyys mm. Mutta kuitenkin minulla on kaikki hyvin, ihana tytär, perhettä ja ystäviä ympärillä. Nautitaan kesästä ja pidetään huolta toisistamme. Iloista juhannusta koko perheellesi.:)

Kiva kommentti, kiitos. 🙂 Kaikkea hyvää sullekin, mulle tuli tosi hyvä mieli siitä että osaat arvostaa läheisiä vaikka elämä ei olekaan täydellistä. <3

Kommentoi

%d bloggaajaa tykkää tästä: