Kategoriat
Hyvinvointi

Mun viikko – vuorokauden matkustelua ja neljän päivän häät

dsc_8263_-_kopio.jpg

Lue aikaisemmat Mun viikko -postaukset täältä ja täältä.

MAANANTAI

Maanantaiaamuna mun piti mennä treeneihin, mutta vatsani oli sunnuntai-iltana sekaisin enkä halunnut rasittua lisää juuri ennen pitkiä lentoja. Harmitti, sillä pääsen seuraavan kerran boksillemme vasta maaliskuun lopussa. Olin kahdeksan tuntia toimistoduunissa, tulin kotiin postin kautta ja illalla näpyttelin konetta lähemmäs seitsemän tuntia.

dsc_2308_0.jpg

Päivän postaus: Ole ystävä & Oman pukeutumistyylin löytämisestä

TIISTAI

Tiistaina heräsin todella aikaisin, yritin saada mahdollisimman paljon töitä tehtyä, söin lounasta ja menin iltapäiväksi vanhempien luokse näkemään siskonpoikaani. Kahden aikaan lähdettiin jo lentokentälle päin ja siitä alkoi noin vuorokauden pituinen matka Australiaan.

DSC_3015.JPG

Päivän postaus: ”Puolet liitoista päättyy kuitenkin eroon” ja muita syitä miksi ei kannata mennä naimisiin & Kahvia ja menoksi (Australiaan!)

KESKIVIIKKO

Keskiviikko meni matkustellessa ja aikaeron takia jotenkin ihan ohi. Olimme myöhään illalla tai itseasiassa jo torstain puolella Melbournessa ja yhden perheen kanssa nautitun viinilasillisen jälkeen menin suoraan nukkumaan.

dsc_0122.jpg

Päivän postaus: #Uraoivallus: vaistoon luottamisesta

TORSTAI

Heräsin uuteen päivään ja haloo, Australiassa aamukasilta – olin pari tuntia hereillä, mutta jet lag harteilla nukahdin kymmenen aikaan aamulla uudestaan. Päivällä lounastimme ulkona ja illalla alkoi enoni neljän päivän hääjuhlat yksityisessä veneessä Yarra-järvellä. Oli todella mukava aloittaa reissu niin iloisissa merkeissä ja tavata sekä tuttuja että uusia ihmisiä. Tuntui niin hyvältä istua kannella pelkässä mekossa, tukka hulmuten kun juuri eilen oli kävellyt pakkasessa talvitakki päällä.

dsc_0326.jpg

Päivän postaus: 7 x suuria ja pieniä kiitoksia

PERJANTAI

Hääjuhlapäivä numero kaksi: tällä kertaa morsiamen talolla oli perinteiset, intialaiset hennajuhlat. Saatiin lainaksi todella upeat puvut (anteeksi kun en muista enää niiden nimiä) ja päästiin osallistumaan morsiamen kulttuurin hääperinteisiin. Päivällä ennen juhlia ehdimme käymään lounaalla ja kiertelämässä kirpputoreja, mutta en ostanut mitään.

DSC_0325.JPG

Päivän postaus: ”Kaikkien päätösten ei tarvitse olla oikeita” & Mitä ostin tänä talvena?

LAUANTAI

Hääjuhlapäivä numero kolme: varsinaiset hääjuhlat. Aamupäivä meni paikkoja järjestellessä, iltapäivä maskeerajan ja kampaajan tuolilla ja illalla intialaisissa sariasuissa todistamassa kahden meille niin rakkaan ihmisen vihkiäisiä ja häitä. Oli mahtipontisimmat häät, joissa olen koskaan ollut ja joissa tulen todennäköisesti koskaan olemankaan, mutta niin hauskat ja kauniit, että itku oli kokoajan herkässä. Pidin seremoniassa puheenkin isoisäni puolesta, joka on valitettavasti menettänyt äänensä eikä itse siksi kyennyt siihen. Häiden jälkeen oli after partytkin, ja olimme kotona vasta neljän jälkeen aamulla. Niin mahtava päivä. <3

DSC_1064.JPG

Päivän postaus: Vallilan Stoori: vegaanisia herkkuja, aarteiden kirpputori ja paljon muuta

SUNNUNTAI

Aamuneljään juhliminen kostautui niin, että nousin vasta puoleltapäivin ylös sängystä. Päivällä meillä oli ”recovery lunch” tuoreen morsiusparin kotona, jossa oli rutkasti hyvää intialaista kasvisruokaa ja häiden jäljiltä edelleen todella ihana tunnelma. Monen tunnin lounaan jälkeen tulimme takaisin kotiin keskustan kautta sushirullat kainalossa. (Sushi täällä on niin halpaa.)

Loppuilta menee blogihommien parissa. Siellä taitaa olla vasta sunnuntai alullaan, kivaa päivää jokaiselle ja myös ihanaa uutta viikkoa. <3

Päivän postaus: Mun viikko – yli vuorokauden matkustelua ja neljän päivän häät

SARANDA

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentoi