Kategoriat
Hyvinvointi

Mun viikko – vauvauintia ja häämenua

dsc_7481-001.jpg

Moikka! Mä inspiroiduin Annan postauksesta ja tiivistin sunnuntain ratoksi koko viikon tapahtumat yhteen. Sunnuntaifiilikset blogissa vaihtelevat tosi paljon – välillä tekee mieli pohtia elämän tarkoitusta ja toisinaan haluaisi vaan muistella kaikkia viikon mukavia asioita.

Jälkeenpäin mietittynä olisi ollut kiva lisätä jokaisen päivän kohdalle joku päivää kuvaava kuva, mutta tajusin etten edes ottanut joka päivä kuvia. No, viisastun tästä jatkossa jos innostun tekemään aiheesta postaussarjan.

MAANANTAI

Kello soi 06.30, kirjoitin aamulla päivän postauksen, heitin poikaystäväni töihin ja sen jälkeen laina-auton huoltoon. Saavuin salille klo 10, niin että treenit alkoivat 11. Ehdin tunnissa kivasti vastaamaan pariin meiliin ja kommentteihin ja päivittämään InstaStoryyn fiiliksiä presidenttivaaleista. (Team Haavisto on selkeästi pettynyt.)

Salin jälkeen piipahdin ex-tempore Vallilan Stoorissa siskoni kutsumana. Löysin kaksi tosi kivaa käytettyä paitaa, jonka jälkeen siirryttiin viereiseen nepalilaiseen syömään (kymppiviikot, ihan best). Lounaan jälkeen hain auton huollosta, tulin kotiin siivoamaan ja ehdin näpyttelemään yhden sivun kirjastani ennen kun menin hakemaan poikaystäväni töistä. Loppuillan vain kirjoitin.

dsc_9116_0.jpg

Päivän postaus: Poikaystävän mustapapuhampurilaiset & hänen suhtautumisensa vegaaniseen ruokavaliooni

TIISTAI

Herätys taas puoli seiska: kirjoittamista, kuvankäsittelyä, valokuvaamista ja meileihin vastaamista kello kahteen asti. Päivällä käytiin syömässä ystäväni Tiian kanssa Tikkurilassa ja sit menin defendo-itsepuolustustunnille jo toisen kerran elämässäni. Oli tosi hauskaa vaikka olin (edelleen) tosi surkea. 😀

Illalla kotiin tekemään ruokaa ja vielä tunti koneella, ennen kuin alettiin katsomaan Ferhatin kanssa Human-dokumenttia.

dsc_9637-001.jpg

Päivän postaus: Miten köyhä voi elää ekologisesti? ja 4 syytä miksi olen nukkunut viime aikoina paremmin

KESKIVIIKKO

Keskiviikkona heräsin vähän myöhemmin, ehkä kahdeksan pintaan. Aamulla piti hoitaa muutama juokseva asia, julkaisin postauksen ja ehdin salille klo 11 tunnille. Söin sushilounaan keskustassa, minkä jälkeen piipahdin Sugar Helsingin toimistolla nappaamassa muutaman tuotteen tulevia matkoja varten.

Sugarin jälkeen tapasin siskoni, (siskonpoikani <3) ja serkkuni Kampissa; joimme teet ja juttelimme mukavia. Kävin ruokakaupassa, ja reissun päätteeksi puhelin tippui näyttö edellä maahan ja särkyi miljooniksi palasiksi. Kävin saman tien ostamassa uuden ja loppuilta menikin uuteen puhelimeen tutustumiseen (ja edellisillan dokkarin loppuunkatsomisessa).

dsc_8443.jpg

Päivän postaus: Lupa olla tylsä(ä) ja Tammikuun luetuimmat postaukset.

TORSTAI

Olin tarkoituksella jättänyt tämän päivän muista menoista tyhjäksi, sillä mulla oli tosi monta deadlinea ja asiaa hoidettavana kotoa ja nimenomaan tietokoneelta käsin. Noh, kannettava ja ainoa tietokoneeni sanoi itsensä irti ennen kuin ehdin tekemään yhdenkään tehtävän loppuun. Se laukaisi ahdistuksen ja päivä menikin viltin alla Modern Familyä katsoessa…

dsc_0232.jpg

Päivän postaus: Dokkaritorstai: HUMAN

PERJANTAI

Heräsin selvästi paremmalla mielellä: olin uimassa jo 6.45 ja koska bussit olivat lakossa, poikaystäväni tuli uimahallin kautta viemään mut töihin. Oli toimistopäivä toisessa työssäni, jonka sain viettää maailman ihanimman työkaverin kanssa. <3 Työpäivän jälkeen kun en päässyt vieläkään kotiin, menin evakkoon siskoni luokse leikkimään siskonpojan kanssa ja syömään siskoni valmistamaa parsakaalikeittoa (NAM). Ferhat heitti meidät kotiin ja kotona varattiin mm. hotelli Istanbulin matkaamme varten ja käytiin läpi meidän häämenua.

(Tajusin juuri että häihimme on KOLME kuukautta!!!)

dsc_8516_-_kopio.jpg

Päivän postaus: Sitä oikeaa elämää: on vain ahdistus

LAUANTAI

Mun oli tarkoitus aloittaa viikonloppu pitkällä lenkillä mutta suunnitelmat muokkautuivat uusiksi ja itseasiassa parempaan päin: PÄÄSIN SISKONPOJAN KANSSA VAUVAUINTIIN. <3 Olin niin onnellinen! Oli niin hauska ja ihana aamu pienen ihmeen kanssa. Olin pelkkää hymyä koko loppuiltapäivän (ja yhtä naurua kun mietin pojan ilmettä kun kokeiltiin sukeltamista :D). Uinnin jälkeen lähdettiin vanhemmille syömään päivän toista aamiaista ja juteltiin äidin ja siskojen kanssa kaikkea maan ja taivaan väliltä.

Päivästä lähdettiin käymään Ferhatin kanssa Verkkokauppa.com:issa näyttämässä rikkinäistä tietokonettani mikä ei osoittautunutkaan nopeaksi alle tunnin reissuksi. Menomatkalla keskustaan Vuosaaren silta oli jumissa syystä x, ja itse Verkkokaupassa olin ihan sekaisin siitä, mitä teen tietokoneeni kanssa. Ongelmat: ei ole aikaa viedä kone huoltoon, koska tarvitsen sitä Australiassa / huolto ja uudet osat maksaisivat enemmän kuin uusi kone. Lopputulos puolentoista tunnin pähkäilyn jälkeen: ostin uuden koneen.

Illalla kävin näkemässä vielä ystäviäni Iguanassa. <3

dsc_0134-001_0.jpg

Päivän postaus: Miten treenaan nykyään & koko kuukauden treenikalenteri

SUNNUNTAI

Aamulla siivosin, kävin pitkässä kuumassa suihkussa ja hoidin muutaman pakollisen blogijutun pois alta. Leivoin mutakakkua vanhemmilleni, jonne menin ennen puoltapäivää kahville ja letuille (kiitos äiti kun jaksat aina kestittää meitä jo aikuisia lapsia <3). Iltapäivällä otettiin siskon kanssa asukuvia ja opetin äitille muutaman meikkivinkin.

Nyt olen kirjoittanut tämän postauksen ja loppuilta menee mm. kirjan kanssa säätämisessä. Ensin syön kuitenkin Ferhatin kokkaamia ranskalaisia ja kananmakuisiksi maustettuja soijasuikaleita (interesting).

Päivän postaus: Mun viikko – vauvauintia ja häämenua

SARANDA

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentoi