Kategoriat
Hyvinvointi

Mun viikko – sairaalassa ravaamista ja espressomartineja

dsc_8306.jpg

MAANANTAI

Olen aloittanut täällä Australiassa viikon jokaisen aamun muutaman tunnin työnteolla. Maanantaina päivällä lähdimme äitini ja siskoni kanssa St. Kildaan rannalle ja syömään. Illalla suunnittelin ja varasin minulle ja Ferhatille miniloman Byron Bayhin. En malta odottaa että hän tulee tänne. <3

dsc_7540.jpg

Päivän postaus: 6 + 1 postausta unelmista & Mikä on paras kuulemasi neuvo?

TIISTAI

Aamulla töitä ja päivällä juostiin vajaa viisi kilometriä siskoni kanssa lauantain hääpaikalle roudaamaan viimeisetkin tavarat pois. Päivällä palasin taas koneen ääreen ja illalla noin viiden aikaan lähdimme viereiselle rannalle uimaan ja syömään.

DSC_0832.JPG

Päivän postaus: Mitä mukaan pitkälle lennolle?

KESKIVIIKKO

Aamulla töitä ja päivällä otettiin sushirullat mukaan ja mentiin kiertelemään Melbournen Botanical Gardenissa. Muutaman tunnin kävely, joka päättyi raikastavaan sorbettiin teki tosi hyvää. Puutarhan jälkeen heittäydyimme oikeiksi turisteiksi ja hyppäsimme kaksikerroksiseen Hop on -bussiin. Kuvittelin etten olisi oppinut sitä kautta Melbournesta paljonkaan uutta, mutta väärässä olin. Kierros kesti lähemmäs kolme tuntia, ja lämpimässä ilmassa seinättömässä bussissa raikas tuulenvire tuntui mahtavalta. Nukahdin bussissa jopa pariin otteeseen. Niin rentouttavaa. 😀 Kierroksen jälkeen kävimme vielä Chinatownissa ja salaateilla.

DSC_0239.JPG

Päivän postaus: Mistä tietää että on aikuinen? & Vegaaninen kukkakaalimuusi & vinkkejä meze-illalliseen

TORSTAI

Taas pari tuntia töitä, jonka jälkeen piipahdimme alueemme ”keskustassa” (Williamstown) kahvilla ja ruokakaupassa. Muuten päivä meni ukkini kanssa sairaalassa. Illalla piipahdimme St. Kildassa uimassa ja katsomassa pimeässä esiin tulevia pingviinejä.

DSC_1360.JPG

Päivän postaus: Sneak peak -kuvia & blogikriisi

PERJANTAI

Ehdin tekemään ihan vain pari blogjuttua aamulla, ennen kuin lähdimme ajamaan koko joukolla Yara Valleyyn. Siellä söimme lounasta ja vierailimme eläinten suojealueella ihmettelemässä kenguruja, koaloita ja dingoja. Paluumatkalla pysähdyimme eräässä upeassa näköalaravintolassa kahvilla ja illalla meillä oli kotona vieraita. Istuimme myöhään iltaan asti terassilla, mikä oli tosi mukavaa.

DSC_0090.JPG

Päivän postaus: Näin pääsin yli masennuksesta

LAUANTAI

Töiden jälkeen käytiin taas kahvilla Williamstownin keskustassa, muuten vietin päivän ukin kanssa. Iltapäivästä virailimme upeassa (oikeasti, tosi upeassa) Victorian State Libraryssä ja illan vietimme tyylikkäässä kattobaarissa, Goldilocksissa. Joimme espressomartineja ja jaettiin muutama alkupala-annos.

DSC_1337.JPG

Päivän postaus: Neljän päivän intialaisalbanialiaset häät & 18 asiaa, joita arvostan omassa arjessani

SUNNUNTAI

Tänään täällä on ollut alle 20 astetta ”lämmintä”. Päivä meni ukin seurassa, mutta illalla kävimme National Galleryssä ja eräässä intialaisessa ravintolassa syömässä.

Päivän postaus: Mun viikko – sairaalassa ravaamista ja espressomartineja

SARANDA

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

2 vastausta aiheeseen “Mun viikko – sairaalassa ravaamista ja espressomartineja”

Kuulostaa rennolta ja lämpimältä lomalta! Ihanaa, että pääset viettämään aikaa ukkisi kanssa!

Kyllä, tää tekee monella tavalla hyvää. <3 Kivaa uutta viikkoa sinne! 🙂

Kommentoi