Kategoriat
Hyvinvointi

Mun viikko – loma loman sisällä ja 46 tunnin valvomista

MAANANTAI

Viikko alkoi melko synkästi, sillä olimme koko päivän sairaalaan joutuneen ukkini luona. Illalla kävelimme sairaalasta Melbournen keskustaan Botanical Gardenin kautta ja kävelyä tuli yhteensä vajaa kymmenen kilometriä. Kävimme syömässä japanilaisessa ravintolassa Wabi Sabi Salonissa Fitsroyn kaupunginosassa ja loppuillan istuskelimme eräässä tunnelmallisessa drinkkibaarissa, jonka nimeä en valitettavasti enää muista.

DSC_9943.JPG

Päivän postaus: Mitä liikunta on tehnyt mielelleni?

TIISTAI

Tiistai-aamuna lensimme Melbournesta Byron Bayhin (loma loman sisällä!) ja päivä osoittautui yhdeksi matkamme parhaimmaksi. Hurastelimme vuokra-autollamme, söimme ihanissa vegaaniravintoloissa, uimme sateessa ja nukuimme todella suloisessa hotellissa, josta voisin kirjoittaa oman kokonaisen postauksenkin. Merkitkää ylös jos suunnatte Byroniin: The Garden Burees.

DSC_0202.JPG

Päivän postaus: Näin kokkaat kotona enemmän – 7 vinkkiä

KESKIVIIKKO

Edellispäivän aktiviteetit jatkuivat: hyvät yöunet, hyvää ruokaa ja hyvät uinnit. Ajoimme noin reilu tunnin ajomatkan päässä sijaitsevaan hippikylään Nimbiniin, jossa kaikki on kuin suoraan 70-luvulta ja illalla seurasimme auringonlaskua Byron Bayn majakalta. Söimme illalla pad thaita ja olin kiitollinen elämästä jokaisena hetkenä.

DSC_1775.JPG

Päivän postaus: Onko bloggaaminen pinnallista?

TORSTAI

Torstaina söimme lounasta Byronissa, muuten vietimme päivän Gold Coastilla, josta lensimme illalla takaisin Melbourneen. Sateinen sää ei ollut puolellamme, mutta pakenimme sitä hienoimmassa ostoskeskuksessa jossa olen koskaan ollut ja aurinko tuli esiin sen aikaa että saimme nauttia jätskeistä rannalla.

DSC_0340.JPG

Päivän postaus: Mieti ensin näitä 8 asiaa ennen kuin ostat uuden vaatteen

PERJANTAI

Tämä oli viimeinen kokonainen päivä Australiassa enkä halunnut oikein tehdä muuta kuin viettää aikaa isovanhempieni kanssa. Loppujen lopuksi päivä koostui mm. koirarannalla uimisesta (kyllä: PARASTA IKINÄ), burgeripäivällisestä, viinilasillisesta satamaravintolassa ja myöhään terassilla istumisesta vanhoja perhealbumeita selailessa. <3

dsc_2276_0.jpg

Päivän postaus: Kootut suolaiset, vegaaniset reseptit

LAUANTAI

Lähtöpäivämme oli todella tunteellinen ja yksi elämäni vaikeimmista. On todella raskasta hyvästellä itselleen hyvin rakas ihminen jota ei tule näkemään enää koskaan…

dsc_9375.jpg

Päivän postaus: RAHA: missä panostan & pihistän

SUNNUNTAI

Aikavyöhykkeen takia saavuimme Suomeen sunnuntaiaamuna ennen kuutta, ja olen siitä asti tehnyt parhaani etten nukahtaisi ja jotta saisin fiksattua unirytmini paikalliseen aikaan. (Tämän hetken hereilläolotunnit: 46.) Olen pessyt pyykkiä, purannut laukkuja, siivonnut kotia ja käynyt ruokakaupassa. Kirjoittanut postauksia ja käsitellyt kuvia. Syönyt lettuja vanhempieni luona ja halaillut siskonpoikaani. Ferhat valmistaa meille parhaillaan päivällistä. On todella mukavaa olla kotona, vaikkakin vain vähän aikaa.

DSC_0449.JPG

Päivän postaus: Ensi viikolla: kihlajaisjuhlamme Turkissa &  Mun viikko – loma loman sisällä ja 46 tunnin valvomista

SARANDA

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI

Kommentoi