Kategoriat
Hyvinvointi

Mun viikko – leffailtoja ja lukijabrunsseja

Vegaaninen mutakakku

Mä aloitin viikko sitten uuden postaussarjan: viikon menojen ja kuulumisten tiivistämisen joka sunnuntai-ilta. Katsotaan miten kauan tämä kantaa, mutta mun mielestä on ainakin kiva lukea blogeista muiden viikon fiiliksiä. Kuvituksena toimii aina kuluneen viikon aikana julkaistujen postausten kuvat.

MAANANTAI

Viikko käynnistyi aamutreeneillä, jatkui kuvienkäsittelyllä Mikonkadun Cafe Roasbergissä ja sieltä lounaan merkeissä Vapianossa Mikon kanssa. Loppupäivä meni missä muuallakaan kuin koneen äärellä kotona myöhään iltaan asti.

DSC_0176 - kopio.jpg

Päivän postaus: Vegaaninen mutakakku & budjettiystävällinen ystävänpäivä & yes girl -kirjoitukseni ja kaksi peruutuspaikkaa lukijabrunssille

TIISTAI

Aamu alkoi siitä mihin jäin illalla (eli nenä kiinni ruudussa) – menin klo 11 treeneihin ja olin jo varttia yli 12 sushilounaalla kavereiden kanssa. Ilta oli täsmälleen samanlainen kuin edellinenkin: postausten kirjoittamista, meileihin vastaamista ja yhteistyökampanjoiden suunnittelua.

Yhteisvastuu_Pizza_text.jpg

Päivän postaus: Vuoden suurin ruokatrendi: ruokaa ei ole

KESKIVIIKKO

Mulla oli keskiviikkona vakavia käynnistymisongelmia ja jostain syystä en saanut juurikaan mitään aikaiseksi koko päivänä. Lähdin lopulta kahden aikaan uimahalliin, jossa onneksi piristyin ja sain energiani takaisin. Illalla meillä oli mukava palaveri A-lehdillä, Ferhat tuli hakemaan mut sieltä ja napattiin pizzat kotiin syötäväksi.

Makers Lauttasaari

Päivän postaus: Salaiset taitoni, pakkomielteeni & 15 muuta kysymystä

TORSTAI

Aamupäivällä yritin kiriä niiden asioiden parissa, joita en saanut keskiviikkona hoidettua. Söin lounaaksi edellisillan pizzan left oversit, jonka jälkeen menin tapamaan Adamaa ja Hannaa Lauttasaaren Makersiin. Iltapäiväkahvien (tai itseasiassa taisin juoda jääteetä), lähdin käymään Adidaksen pr-tiloissa hakemassa mulle tilatun paketin.

Illalla mentiin Ferhatin kanssa Finnkinon kutsuvierasnäytökseen katsomassa Fifty Shades Freed. Tilaisuus oli tosi makee, mutta leffa aivan älyttömän surkea. 😀 Illalla ruokakaupan kautta kotiin.

Päivän postaus: 5 + 1 parasta vegaanista ravintola-annosta

PERJANTAI

Olin toimistossa koko päivän, ja työpäivän jälkeen lähdettiin työporukalla leffaan katsomaan Shape of Waterin. Mulla ei ollut kauheasti ennakko-odotuksia, joten siihen nähden elokuva oli ihan ok! Illalla saunottiin kotona, niin ihanaa.

DSC_9924 – kopio.JPG

Päivän postaus: Tasapaino hetkessä elämisen ja tavoitteiden tavoittelemisen suhteen

LAUANTAI

Heräsin kuuden aikoihin, kirjoitin päivän postauksen ja lähdin sitten Vallilan Stooriin blogin lukijabrunssille! Vitsi oli aivan mielettömän ihana aamu, mielettömän hyvää ruokaa ja aivan mielettömän mahtavia ihmisiä. Joukko todella viisaita ja lämminhenkisiä, uusia tuttavuuksia. Iso kiitos jokaiselle joka pääsi paikalle – olin yhtä hymyä koko loppupäivän ja hymyileminen vain jatkuu teidän ansiosta. <3

Brunssin jälkeen menin pariksi tunniksi vanhempien luokse rutistamaan siskonpoikaani, ja iltapäivästä lähdin vielä kahville parin ystävän kanssa; oli tosi mukava nähdä heitä pitkästä aikaa. Illalla kiertelin kaupoissa muutaman reissua varten olennaisen asian perässä; ostin mm. kuoret uuteen puhelimeeni, matkamuuntajan ja tietysti vino pino eväitä lentokoneeseen. Kotiin päästyäni pakkasin tavaroita ja laitailin leffoja Netflixistä puhelimeen, ja laitoin saunankin lämpeämään. Joogasin saunassa, on muuten ehkä rentouttavimpia asioita mitä tiedän…

Päivän postaus: Elämää Instagram-kuvien takaa osa 3

SUNNUNTAI

Tänään on ollut kiva ja leppoisa päivä: siivoamista ja postausten kirjoittamista, lounasta vanhempien luona ja sieltä takaisin kotiin siivoamaan ja kirjoittamaan. Taustalla pyörii Modern Family ja jääkaapissa on just täydelliset ainekset iltaruokaan: kikhernepastaa ja parsaa.

Mukavaa loppupäivää kaikille. <3

Päivän postaus: Mun viikko – leffailtoja ja lukijabrunsseja

SARANDA

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

4 vastausta aiheeseen “Mun viikko – leffailtoja ja lukijabrunsseja”

Kiitos ihana ja anteeksi kun vastaan vasta nyt. <3 Huomasin tään nyt kun aloin kirjoittamaan tämän viikon koostetta. 🙂 Kivaa sunnuntaita!

Ei mitään! En itsekään aina kerkeä vastailla välittömästi kommentteihin, vaikka se olisi tietty kaikista kivointa 🙂 Ja joskus kommentit eivät näy ilmoituksissa, ja siksi hukkuvat 😮 ihanaa ja aurinkoista uutta viikkoa!<3

Kommentoi