Kategoriat
Perhe & Ihmissuhteet

Mun puolivuotias aarteeni <3

Tänään klo 13.07 Ela täytti kuusi kuukautta. (Olen itse syntynyt 13. heinäkuuta. Vaikka olisinkin toivonut Elan syntyvän kalahoroskoopin puolella eli vajaa 11 tuntia myöhemmin, onhan tuokin kellonaika aika kismet. Ja itse päivämääräkin 19.02.2019, vesimieshoroskoopista huolimatta.

Noniin asiaan.)

Puoli vuotta olen saanut olla äiti. Äiti pienelle enkelille ja suurelle filosofille, jonka isot ruskeat silmät, pitkien ripsien takaa, eivät koskaan kyllästy tutkimaan maailmaa. Alkuun aina pienelle tosikolle, jolta irtoaa hymy vasta pidemmän tutustumisen jälkeen (kameralle ei juuri koskaan) mutta sitten sitä ei saakaan kulumallakaan pois.

Ela on rauhallinen, mukavuudenaluinen, harkitseva ja valikoivien tyyppien kanssa iloinen ja sosiaalinen hassuttelija. Kotona hän voi keskustella tuntikausia. Ela rakastaa kylpemistä ja uimista, nukkumista ja syömistä. Hän on kaikin puolin tyytyväinen vauveli, kasvaa käyrien mukaan (tyttö on PITKÄ) ja oppii päivittäin jotain uutta. Jokaisten päikkäreiden jälkeen pohdin, että aivan varmasti hän oli ennen nukahtamistaan paljon pienempi.

Mutta siinäpä se, hän ei tule koskaan olemaan pienempi kuin tänään.

Emme juhli puolvuotissyntymäpäiviä sen ihmeellisemin. Kun Ela syntyi, ostimme muutaman viikon verran joka tiistai kakkua aina syntymäviikkonsa kunniaksi. Nyt perinne on jäänyt (vaihtoehtona oli se tai raskauskilot (loool, ihan kuin en muutenkin söisi viikottain kakkua)), mutta tänään otetaan pakkasesta raakakakkua esiin. Ehkä annetaan Elankin maistaa. (Edit: Googlettelin just, ei annetakaan.)

Ihanaa puolivuotissyntymäpäivää, rakkain aarteeni Ela Nora.

SARANDA

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

17 vastausta aiheeseen “Mun puolivuotias aarteeni <3”

Se on lainattu mun ihanalta ystävältä, kuulemma tilattu Zalandolta, Lace & Beads -merkiltä. 🙂

Vastaa

Onnea ihanalle Elalle <3 Hän vaikuttaa hurmaavalta tyypiltä! Itsekin vähän salaa toivoin, että pojastani tulisi Kalat, eikä Oinas, mutta valitettavasti näihin ei voi itse vaikuttaa 😀

Hahaha eikä. 😀 Niin hauska et toinen voi samaistua! Oon itekin törmännyt muutamaan hankalaan oinaaseen mutta then again, mun lapsuuden paras ystävä ja mun ensimmäinen rakkaus olivat oinaita! Oinaatkin on siis <3.

Vastaa

Nyt on ihan pakko kysyä, että miksi horoskooppimerkillä on jotain väliä?🤔 Ja ihan aidosti siis tätä ihmettelen.

Haha eihän sillä oikeasti pohjimmiltaan ole. 🙂 Uskon tai ”uskon” itse horoskooppeihin ja näitä on hauska seurata!

Vastaa

Siis. Mä en muista milloin mä olisin viimeksi ollut näin iloinen jostain. Tää sai mut melkein itkemään onnesta. 😀 Ihan oikeasti! En tiiä ymmärrätkö miten ihanan peruuttamattomasti sä muutit just mun elämän!!!!! 😀

Vastaa

Siis eikä!! 😀 Oot ihana ihminen! Ihan oikeasti. 😀 Kiitos! Kiitos aivan tuhannesti.

Ja eikö tänne voi muka enää jättää anonyyminä kommenttia? Buu, tylsää…

Vastaa

Hei en mä kestä. Hän on niiiiin suloinen!

P. S: miks ennemmin kala kuin vesimies? Meillä babystä tuli leijonan sijaan rapu, mutta aika leijonalta tää kuitenkin vaikuttaa. Ainakin syödessään 😂

http://www.anna-mariak.com

Kiitos, teidänkin pieni on niin hurmaava! <3 🙂

Ps. Koska rapu ja kalat on match made in heaven! Hahah huikeeta, en kestä. 😀 Ihanaa, jos hänellä on ruokahalua! 😀

Vastaa

Aivan ihanat kuvat ja teillä on niin kauniit lookit <3 Paljon onnea ihanalle Elalle <3

Kommentoi