Kategoriat
Uncategorized

Mökkineule

DSC_0078.JPG

Olen hullaantunut tähän Bik Bokin alennuslaarista mukaan lähteeseen over-sized syysneuleeseen. Se on juuri sellainen jonka voisi kuvitella roikkuvan puumökin eteisen naulakossa varmuuden vuoksi jos joku haluaa lämmikettä hartioille matkalla saunaan. Se on lämmin, mukava ja olen suurimmaksi osaksi yhdistänyt sen hameiden ja mekkojen kanssa.

DSC_0079.JPG

Tällainen neuleen ja hameen yhdistelmä on ollut muutenkin syyspukeutumiseni kulmakivi tänä vuonna. Eikä mitään probleemaa tarkenemisen suhteen vielä! Olen usein kantanut mukanani sukkahousuja tai takin, mutta kertaakaan en ole joutunut käyttämään niitä. Nilkkurit ja paljaat nilkat tekevät mielestäni hyvännäköisen duon, ja sama toimii myös Converseiden kanssa. Huomaan myös, että noin muuten lempi syksyvärini viininpunaisen sijaan olen viime aikoina käyttänyt paljon kermaa ja vaaleita sävyjä.

DSC_0080.JPG

Ja sitten vähän keskiviikkokuulumisiin. Mainitsin jo eilen, että tällä viikolla kiirettä piisaa ihan pitkälle lauantai-iltaan saakkaa, mutta samaan aikaan olen entistä tietoisempi kaikista niistä pienistä, arjeni voimaannuttavista tekijöistä jotka saavat minut päivittäin ihan hirmuonnelliseksi. Viime sunnuntaina meillä oli tyttöjen kanssa sauna-ilta, josta ammennettua energiaa kannan yhä mukanani. Myös koulun kahvilan kahvi, sen mokkapalat, koululounas, sekä tietysti kaikki ihanat kaverit siellä (sellaiset jotka letittävät sun hiukset luennon aikana ja joiden kanssa voi yhdessä olla aiheista pihalla) ilahduttavat hirveästi. Töissä taas on ihanaa kuunnella Spotify:ta, rupatella asiakkaiden kanssa, syödä jäätelöä ja innostua entisestään kaikista tuotteista ja purnukoista. Illan pääteeksi taas on mukavaa että kyyti odottaa aina ulkona, ja ennen nukkumaanmenoa voi piipahtaa antamaan hyvänyön suukon vanhemmille, jotka asuvat kivenheiton päässä.

(Niin ja se nukkumaanmeno tapahtuu uusimman sarjakoukutukseni kautta näin kymmenen vuotta jäljessä: nimittäin Paon!)

Neule: BIK BOK
Mekko: H&M
Kengät: H&M

 

SARANDA

 

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

4 vastausta aiheeseen “Mökkineule”

Mäkin ostin ton neuleen alelaarista (jo kesällä, mustana). Se on mun lemppari matkavaate, jotenki ihan täydellinen! Huisia miten jotkut vaatteet yllättää (tämänki ostin siis 3e ajatuksella että ”no pakko nyt joku saada”). 

Eikä, pieni maailma (ja alennustarjonta)! 😀 Ja matkavaatteeksikin toi on ihan täydellinen – lämmin, mukavaa kangasta eikä kiristä mistään.

Ihanaa päivää sinne! 🙂

Ihana että joku muukin löytää sarjoja Matti Myöhäisen tapaan 🙂 Musta tuntuu et kaikki on aina ihan innoissaan jostain sarjasta…. ja viis vuotta myöhemmin mä oon sillai ”muistatteko ku puhuitte siitä sarjasta? SE ON TOSI HYVÄ!” ja sit muut on sillai ”öö,.. joo.. niinhän se oli…” 😀 Tosi ihana neule! Ja voi vitsi miten ihania opiskelukavereita sulla on! Nii ja vielä sekin piti sanoa että on vissiin treenaus tuottanu tulosta; mitkä pohkeet! vautsi.

Hahah en kestä miten eläydyn suhun :DDD nimi. aloin just kattomaan kans Gossip Girliä!

Ja kiitos paljon kehuista ja taas niin piristävästä kommentista! <3

Kommentoi