Kategoriat
Perhe & Ihmissuhteet

Moi mä olen Deniz

Moi mä olen Deniz.

Se tarkoittaa merta turkiksi. Isäni ei ole vielä täysin vakuuttunut nimestä, mutta ei hän ehdota parempiakaan, joten tällä varmaan mennään.

Mä synnyin sunnuntaiaamuna 30.8.2020 klo 04.11, 48 senttiä pitkänä ja juuri ja juuri 2,7 kiloisena.

Kuulin vatsassa asuessani monta kertaa kuinka äiti kertoi, että mun isosiskolla ei ole koskaan mikään kiire tässä maailmassa. Hän tarkoitti sitä varmasti huumorilla, mutta ajattelin että minä voisin olla erilainen ja siksi päätin nimenomaan kiirehtiä tähän maailmaan ja syntyä kolme viikkoa ennen sovitusti. Jos olisin syntynyt neljä tuntia aikaisemmin, olisin ollut keskonen. Nyt minua kohdellaan onneksi isona poikana.

Mä tykkään kahdesta asiasta: nukkumisesta ja syömisestä. En muuta teekään. En itke ollenkaan, koska maitopalvelu pelaa heti kun vähänkin maiskuttelen suutani. Olen siksi kasvanut hienosti, ja äiti lupasi että heti kun kasvan yli kolmekiloiseksi, pääsen haistamaan oikeaa ulkoilmaa. Nähdä ehkä meren, jonka mukaan minut on nimetty.

Kerron itsestäni lisää heti kun olen päättänyt paremmin millainen tyyppi olen. Nyt on pidettävä ruokatauko, onhan edellisestä kulunut lähes puolitoista tuntia. Tavoitepaino 3 kg, täältä tullaan!

Seuraa: INSTAGRAM / FACEBOOK

Yhteydenotot: 

contact@sarandadedolli.com

10 vastausta aiheeseen “Moi mä olen Deniz”

Paljon onnea pienestä ihmeestä koko perheelle! 😍 Ihana nimi ja ihana merkitys ❤️

Kommentoi