Kategoriat
Uncategorized

Miten piristää toisen päivää?

DSC_0021.JPG

Tiistaivihaaja täällä hei! Yleensä mietin pääni puhki miten tehdä tästäkin tiistaista vähän kivemman. Tällä kertaa lähestyn kuitenkin päivää vähän eri näkökulmasta. Mitä jos yrittäisin sen sijaan piristää muita ja sitä kautta saada itse iloa omaan vuorokauteeni?

(Itsekästä, tiedetään… Mutta joku viisas mies (tai nainen) jota en jaksa nyt googlettaa joskus sanoi että kaikki ihmisen teot ovat perimmiltään itsekkäitä.)

Katsotaan mitä keksin. Salaisuus taitaa piiletä pienissa teoissa – kuten aina. Vuosia asiakaspalvelutyössä ollessani arvostin jokaisen ihmisen hymyä ja kiitosta. Täytyy muistaa et asiat, jotka itseään ilahduttavat, ilahduttavat kyllä muitakin. Talon tarjoama kahvi, sitä kun tuntematon ojentaa bussilipun joka ei mene vielä vähän aikaa vanhaksi, jonossa eteenpäin päästäminen jos toinen huomaa että on kiire, soitto odottamattomalta henkilöltä, josta ei ole kuullut aikoihin… Yksinkertaiset ja klassiset kehut tai oven avaamisetkaan eivät koskaan mene vanhaksi.

Millä tavalla te piristäisitte tai piristätte jo toisten päivää?

DSC_0022.JPG

DSC_0007.JPG

DSC_0017.JPG

DSC_0067.JPG

DSC_0055.JPG

Kuvat: JONNA MARKKANEN

 

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN /SNAPCHAT: SARANDADEDOLLI

8 vastausta aiheeseen “Miten piristää toisen päivää?”

Se yllätyksellisyys on se piristävä ainesosa varmaan 🙂 esimerkiksi suklaalevy kaupasta silloin kun sitä ei odota, tai jotain muuta vastaavaa 🙂 Joskus äitiyslomalla harrastin sitä paljon, että olin tehnyt vaikka kotona suursiivouksen, ja leiponut hyvää piirakkaa jälkkäriksi miehelleni. Oli kiva tulla pitkän työpäivän jälkeen kotiin. Tuntuu ettei sellaisiin mahtitekoihin ole enää oikein aikaa 😉

Ihana postaus! Oon samaa mieltä, että pitäisi aina muistaa, miten paljon toisten piristäminen piristää myös itseä 🙂 Mä pyrin ainakin kehumaan toisia aina tilaisuuden tullen. Mutta monet omat piristyskeinot on vähän sellaisia tylsän itsestäänselviä juttuja. Olisi kiva keksiä lisää juuri tuollaisia pieniä konkreettisia tekoja, joilla voi ilahduttaa muita 🙂 Tykkään ajatuksesta, että esimerkiksi lahjoja ei tarvitse pantata vain merkkipäiviä tai joulua varten, vaan niitä voi ostaa silloin, kun tuntuu että tahtoo ilahduttaa toista tai löytää jotain, mistä tietäisi toisen ilahtuvan. 

Hienoja kuvia! Mmm, ylläritsemppiviestit kavereille toimii aina – niin maanantaiaamuna, kuin perjantain viimeisinä työtunteina! Myös postikortit ovat hauska keino yllättää!

…ja tuo itsekkyysteoria, uskaltaakohan sen kuultua tehdä enää mitään, jäiks!

Totta, tollaisia viestejä on niin helppo lähettää mutta niillä voi olla älyttömän iso vaikutus! Ja postikortit ooh ja kaikki oikeat kirjeet muutenkin, ne on pelastettava inflaatiolta <3

Kommentoi