Kategoriat
Uncategorized

Miten asukuvat liittyvät blogiini vai liittyvätkö mitenkään?

DSC_0296.JPG

Hei ihanat. Vietimme Anin kanssa aurinkoisen päivän Porvoossa viime viikolla. Pieni road trip, lounas mitä sympaattisemmassa kasvisruokaravintolassa Ani’s Cafessa (entinen Fredrikan Lähde?) sekä ajan kanssa avautumiset tekivät molemmille hyvää. Otimme bloggaajien tapaan myös asukuvia.

Olen viime aikoina miettinyt että mitä tekemistä asukuvilla on blogini kanssa. Tämä ei ole muotiblogi, enkä pidä itseäni muotitietoisen ihmisenä. Olen ihan tavallinen pukeutuja, joka voi kulkea viikkokausia mitä mieltäherättämättömissä ja toisaalta myös epäimartelevissa rytkyissä.

Ehkä juuri sitä haluan tuoda blogiini, tavallisuutta. Olen kooltani keskivertosuomalainen, muhkeat reidet eikä juurikaan pituutta. Toivoisin, että ihmiset rohkenisivat enemmänkin laittamaan (asu)kuvia itsestään vaikka he eivät olisikaan mallinmitoissa.

DSC_0273.JPG

DSC_0312.JPG

DSC_0303.JPG

Toinen syy on se, että välillä haluan todella viestittää jotakin asullani. Tuona päivänä mulla oli päällä mun lempipaita eli valkoinen kauluspaita ja sen päällä ”alustoppi”. Ehkä jo vähän nähty trendi, johon itse olen kuitenkin vasta heräämässä. Totuus on kuitenkin se, että olen alkanut pikkuhiljaa kyllästymään vanhoin vaatteisiini, ja yritän saada erilaisilla yhdistelmillä vaatteista uutta iloa. Ehkä tällä tavalla innostan muitakin ajattelemaan samoin: kokeilemaan vanhaa ilman että sortuu heti ostamaan uutta.

Kolmas syy on se, että ehkä joku jossain tuolla oikeasti saa tyyli-ideoita asuistani. Mun on turha poissulkea se mahdollisuus vaikka tämä ei olisikaan muotiblogi. Se on taas sitä käsitteiden tuomaa rajallisuutta: jos kirjoitat ruokablogia mutta haluat esitellä uutta mekkoasi, tee se. Kuka estää? Älä anna määritelmien ja ennakkoluulojen tulla tielle.

DSC_0295.JPG

DSC_0291.JPG

Siispä tässä oli yksi päivän asuista. Ihanaa maanantaita. ♡

 

Kuvat: Ani Frei

 

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

21 vastausta aiheeseen “Miten asukuvat liittyvät blogiini vai liittyvätkö mitenkään?”

Tuli selattua monta sivua postauksiasi! Ihana blogi ja tyyli siulla 🙂 Ja tosi hyviä vinkkejä !! 

Eikä, miten ihana kommentti saada näin heti aamusta! <3 Kiitos paljon sulle. 🙂

Lupaan sun inspiroimana ottaa enemmän asukuvia :)! Sun asukuvat on ihania ja toivottavasti nähdään niitä jatkossakin. Ja tuo asuahan on ihan täysi kymppi!

Kiitos Elisabet, et arvaakaan miten iloiseksi sun kommentti sai mut! 🙂 Ihanaa viikonalkua sinne ja kivoja bloggauspäiviä sullekin. <3

Ihana kuulla 🙂 Kiitos, samoin sinne mahtavaa viikkoa ja bloggauspäiviä! <3 

Olen miettinyt noita asupostauksia itsekin. Mulle kynnyskysymys tuntuu olevan se, etten kehtaa pyytää ketään ottamaan musta kuvia..

Todella kaunis tuo toppi ja niin ihana värikin. Jotain tuon kaltaista hempeän sävyistä lisäystä kaipaisin omaan vaatekaappiini. Tuo toppi näyttäisi varmasti upealta boyfriend farkkujen ja neuletakin kanssa, sitten jalkaan fiiliksestä riippuen tennarit, ballerinat tai korkkarit.

Täytyykin kaivaa taas omasta kaapista camisolet esiin, kun ilmat tästä taas lämpenevät 🙂

Hei ihana! Voi harmi että susta tuntuu tolta. Oon ihan varma että kaveripiirissäsi monet haluaa auttaa ja ottaa kuvia. 🙂 Siinä ei yleensä kestä kauan, muutamasta minuutista ehkä kymmeneen, riippuu miten tarkka tai fotogeeninen on, haha. Kuulostaa oikeesti harmilliselta jos se jää viittimisestä kiinni, koska kyllä kaverit tykkää jelppaa! <3 🙂

Ja toi sun kuvailema asu kuulosti niiiin hyvältä, taidan laittaa jotan sentyyppistä samantien päälle kun palaamme lomalta kotiin. 🙂 Kiitti vinkistä!

Tämän kanssa oon itsekin vähän painiskellut, mutta oon tullut aika lailla samoihin lopputulemiin sun kanssa 🙂

Se on jännä miten ite ajattelee ettei omaan sekamelskablogiin jotkut asiat sovi mut muiden blogien suhteen sitä ei koskaan tuu mietittyä. Mulle ei ois käynyt mielessäkään miettiä että sopiiks sun asukuvat sun blogiin, ne (kuvat ja postaukset) on aina tosi kivoja! 🙂

Heh 🙂 Allekirjoitan kokonaisuudessaan tuon tavallisuuden!! Onko joku muu muka jotain muuta??  Jos riisutaan vaikka vaatteet etc pois, jäljelle jää ihminen. Sitä me olemme. Tavallisia ihmisiä. ♡ 

Sitten tietty löytyy kerroksia, joissa liikkuu määritelmiä ja oletuksia, toisten kuvitelmia, istutettuja sääntöjä, opittuja arvoja tai noh, mitä kukin kerää yllleen! 

Kun oppii, saa kuoria kaikki nuo päältään, ja mieleltään, ja saa olla vapaa. Kukaan täällä ei kyllä ole toista ihmeellisempi ;D Siksi fanitankin sun kirjoituksia isosti, kun tykkään sun tavastasi ajatella ja olla maanläheinen! ☆☆☆ Et koskaan korota itseäsi tai arvota mitenkään, ja se loistaa kauas. Ja, sun sanat saa aina mut hyvälle mielelle, sekä antaa mulle vastauksia pohtimiini asioihin! Kiitän täällä taas! 😀 Kiitos! 

Tuo toppi on oikeesti ihana! Ja, sehän menee kaikkien puseroiden kanssa! Suomi tulee hiukan kyllä jäljessä tuossa rohkeudessa pukeutua ns rohkeammin, tai siten kuten jokainen tahtoisi pukeutua.. ? Itse aikoinaan kuvittelin olevani aina Nykissä, ja kuvittelin sitä hyväksyvää ja sallivaa ilmapiiriä, ja se antoi rohkeutta laittaa päälle mitä vaan tykkäsin kulloinkin :)) Nyt en onneksi enää sitä kuvitelmaa tarvitse. 

Mulla tuleekin nuo  Oman Elämänsä Malli-kurssit käsittelemään tuota teemaa ihan varta vasten! Ihania haasteita luvassa ♡ Ja, mikä upeinta, itse oppii tässä aina vielä enemmän. Jano on vain kasvanut :)) Tallennan tämän tekstin, ja näytän sitä sitten kun ryhmä on siinä pisteessä. 

Pus! 

Voi Mia, kiitos taas niin sydäntälämmittävästä kommenttista! Sun sanat saa saa mut punastumaan mutta ne myös rohkaisee mua olemaan oma itseni. 🙂 Kiitos (kiitos, kiitos, kiitos). <3

Niin hyviä pointteja tuosta tavallisuudesta. Jäin pohtimaan sitä tänään lounaalla sun kommentin lukemisen jälkeen – miten yritetään olla väkisin kaikkea muuta kuin tavallisia ja samaan aikaan näemme muut parempina ja ylempinä (muina kun ”tavallisina”) vaikka he yrittävät ihan yhtä paljon ja ajattelevat meistä taas samaa, että me oltais jotenkin parempia.

Ja toi Nykki-mielikuva oli niiiiin hyvä! 😀 En ole koskaan ollut siellä mutta mitä oon käsittänyt niin jengi kyllä pukeutuu vapautuneemmin ja katukuvissa on paljon erilaisia tyylejä. Voisin itekin ottaa ton kikan käyttööni, thanks! 😀

Onnea kurssin kanssa, oot varmasti mitä mahtavin opettaja! <3

Minunkin blogini on oikea sekahedelmäkeitto. Kirjoitan aivan mitä mieleen tulee, myös niitä asuja, välillä jopa ilman minua, kuten tänäänkin 🙂 Välillä peiliselfie jne. heh

Minusta blogissa voi kertoa, kirjoittaa mitä vain, kuten sinäkin olet tehnyt. Tylsimpiä blogejahan ne ovat, joissa kerrotaan vain yhdestä ja samasta asiasta esim. ruoka tai pelkkä muoti, pelkkä fitness tai juokseminen tai vauvat…Tälläiset blogit, kuin sinunkin blogisi on, ovat paljon mielenkiintoisempia, kun ei koskaan tiedä mitä huomenna tulee :). Tavalliset arkiasut on niin kivoja katsella. Ihana, että ollaan ihan tavallisia ihmisiä (joilla harrastuksena on bloggaus) ja minusta se saa paistaakin läpi, se että olemme vain ihmisiä, ihan tavallisia, omine murheineen, töineen ja iloineen.

Tykkään juuri siksi sun blogista, sen monipuolisuuden ja aitouden takia. Olet niin rehellinen ja hyvää ajatteleva ja huolehtivainen, se kyllä säteilee blogiisikin!

Kiitos paljon! Et tiedäkään miten paljon piristit taas. 🙂 Mäkin tykkään juuri sunkaltaisista (<3) monipuolisista blogeista, jossa on aidon elämän makua, mielenkiintoa ja helposti samaistuttavuutta samassa osoitteessa. 🙂

<3

Musta on ihana nähdä sun asuja! Sulla on kiva tyyli 🙂 Just hyvä, ettei kaikki ole niin viimeisen päälle kuin suoraa muotilehdestä! Itsekin olen alkanut julkaisemaan omia asuja, vaikka ensin vähän mietin, että kehtaanko 😀

Kivaa päivää!

Vitsi miten kivasti sanottu, kiitos paljon Minnea! 🙂 <3 Ja onneksi kehtasit! Sulla on upeita asuja (ja oot itekin upee!) ja sun blogi on myös asukuvien takia ihanan monipuolinen. 🙂

Kommentoi