Kategoriat
Pukeutuminen & Kauneus Yhteistyö

Mitä teen vähemmän lapsen syntymän jälkeen?

Kaupallinen yhteistyö: Lyko

Lepään. Käytän yleensä kaiken Elan päiväuniajasta kirjoittamiseen.

Juon kahvini kuumana.

Viivyttelen. Jos mulla on tilaisuus syödä, siivota, lähettää viesti tai lisätä kuva NYT, mä tasan tarkkaan teen sen NYT. Koskaan ei tiedä milloin seuraava tilaisuus tulee.

Arvostelen. Äitiys on opettanut suhtautumaan lempeämmin ja avoimemmin myös muihin perheisiin ja ihmisiin ja osoittanut, etten mä todellakaan tiedä itse aina paremmin.

Laittaudun. Käsi ylös jos olet äiti ja olet kokenut, että ulkonäöstä huolehtiminen ei ole enää prioriteettilistalla ykkösenä?

Eikä sen todellakaan tarvitsekaan olla. En juurikaan meikannut tai laitannut hiuksiani ennen äidiksikään tuloa. Miksi sitten skarppaisin nyt?

Suihkussa voisin käydä yhteiskunnan paineesta mutta muut kauneudenhoitorutiinit omistan vain itselleni. Ja sille, että päivässä tuntuu aina olevan pikkaisen enemmän ryhdikkyyttä kun ripsissä on pituutta tai poskissa punaa.

Lapsen saanti on saanut arvostamaan niin paljon enemmän niitä omia hetkiä. Pitkää suihkua, kasvonaamiota ja rauhallista meikkihetkeä. En tule ikinä unohtamaan sitä yhtä aamua, kun Ela oli noin kuusi viikkoa vanha ja hereillä sitterissään, kun meikkasin ensimmäisen kerran keskeytyksettä. Se oli yksi virstanpylväs sille, että vauvani on hieman isompi ja tarvitsee minua hieman vähemmän.

Mun meikkirutiinit ovat vuoden ympäri hyvin yksinkertaiset. Ripsiväriä, huulipunaa ja kynsilakkaa. Ja kaikki tuotteet mahdollisimman luonnonmukaisia, tietty. Tällä hetkellä minulla on Lykosta tilattu INGA Organicin ripsiväri sekä saman merkin huulipuna (nude pink). Yli 50 000 tuotteen joukosta Lykossa on helppo navigoida omiin mieltymyksiin ja arvoihin sopiviin tuotteisiin, esimerkiksi itse ruksasin mm. ”vegaaniset”, ”ekologiset” ja ”PETA Cruelty Free”.

Mulla on myös menossa ties kuinka mones sota kynsienpureskelua vastaan ja selviydyn aina – ainakin ensimmäisistä eristä – voittajana kun kynsissä on kivan väristä lakkaa. Punainen on klassikko ja sopii jokaiseen vuodenaikaan (kesällä mansikka, syksyllä pihlaja, talvella joulu, you name it…). Tällä hetkellä käytän ZOYAN vegaanisia kynsilakkoja, jotka tuntuvat kestävän kynsissä lyhyen ikuisuuden.

Näillä tuotteilla porskutan koko kesän, syksyksi saatan tarvita ehkä meikkivoiteen. (Toki kuvistakin näkyy, että nytkin, mutta annan ihoni hengittää kesällä vapaammin, finneistä huolimatta.) Luonnonmukaisista meikkivoiteistakaan ei ole Lykossa puute.

Lyko on yksi Pohjoismaiden johtavista ja alati kasvavasta hiusten- ja kauneudenhoidon jälleenmyyjistä ja verkkokaupoista. Se on Ruotsin johtava salonkilaatuisten hiustuotteiden ja kampaajapalveluiden myyjä. Itseäni yllätti, että hius-, meikki- ja ihontuotteiden lisäksi Lykossa löytyy myös vaatteita, bikineitä ja alusvaatteita, muotoilulaitteita, koruja ja jopa lapsille sopivia tuotteita. Kuvissa näkyvä keltainen pantani on myös Lykosta.

Mitä myös teen vähemmän lapsen syntymän jälkeen? No kierrän lukuisissa eri kaupoissa hakemassa tarvitsemaani. Sovittiin Ferhatin kanssa, että kaikki tarpeellinen ostetaan jatkossa Lykosta. Tilasin samaan pakettiin mm. uuden hiussarjan (vanha on kirjaimellisesti homeessa), Elalle kylpytuotteita ja meille aikuisille hammasharjapäitä. Mukaan lähti myös uusia alusvaatteita, sillä venytin kaikki vanhani raskauden aikana…

Jos tekin tarvitsetta jotain Lykosta, alennuskoodilla SARANDA20 saatte -20% normaalihintaisista tuotteista maanantaihin 15.7. asti!

SARANDA

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

5 vastausta aiheeseen “Mitä teen vähemmän lapsen syntymän jälkeen?”

❤️❤️❤️ jotenkin superihana lukea sun elämästä näin Elan syntymän jälkeen ❤️❤️ edelleen oot niin ihana Saranda! Äitiys pukee sua, ihana ilopilleri!

Voi vitsi Vilhelmiina! Tuntui jotenkin erityisen kivalle kuulla toi. 🙂 Kiitos niin paljon!

Vastaa

Kiitos paljon ihana. <3 Mä tykkään tosta pannasta ihan hirveästi, vaikken oo mikään ”pantaihminen”. 🙂

Vastaa

Kommentoi