Kategoriat
Uncategorized

Mitä tarvitsen tänään rentoutuakseni?

DSC_0513 – kopio-001.JPG

Itsensä kuuntelu – se on ihan liian aliarvostettu taito. Sen lisäksi että olemme kaikki yksilöitä ja tarvitsemme erilaisia asioita, meillä itsellämme on myös erilaisia päiviä ja kausia.

Yksi asia mikä itselleni vaihtelee paljon on se mitä tarvitsen rentoutuakseni juuri nyt. Välillä se on kunnon hikitreeni kuntosalilla tai juoksulenkki, toisinaan rauhallinen ajelu tai viinilasillinen. On iltoja kun kaipaan töistä suoraan kotisohvalle ja sitten päiviä kun käyn lukuisissa tapaamisissa ja eri paikoissa ja silti koen päivän päätteeksi oloni rentoutuneeksi.

Elämää ei voi suunnitella aina kauhean pitkälle. Jos olet sopinut tänään treffit kaverin kanssa mutta olet jo ennen sitä ihan poikki, ole itsellesi lempeä ja kaverillesi rehellinen ja peru. Myös sellaisina päivinä kun koet että sinulla on tavallista enemmän tarmoa, hyödynnä se. Rentoutumiseksi suunniteltu leffailta voi olla turha jos et sitä juuri sillä hetkellä kaipaa ja voitkin hyödyntää energiaasi muihin asioihin.

DSC_0502.JPG

Mulla menee tää päivä työjuttujen parissa, mutta vastapainoksi rentoudun pitkän kaavan aamiaisella, Skamin uusimmalla jaksolla (kai se on tullut!?) ja näkemällä serkkuani ihan liian pitkästä aikaa.

Mukavaa lauantaita kaikille. <3

 

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

10 vastausta aiheeseen “Mitä tarvitsen tänään rentoutuakseni?”

Tämä päivä onkin matkustettu ja matkalla yhä nytkin. Menee vielä muutama tunti. Onneksi huomenna on vielä vapaata ja sitten töihinpaluu ruskettuneena. Nyt olen tosi väsynyt. Jaksoin kuitenkin kommentoida 🙂

Toivottavasti teidän kotiipalu sujui hyvin. <3 Ja päivettynyt iho on kyllä yksi elämän suurimpia pinnallisimpia iloja. 😀 Miten siitä voikaan tulla niin iloiseksi?

Mulla oli sovittuna brunssi huomiselle kavereiden kanssa mutta koko viikon olin harmissani siitä että se on ainoo aamu kun vois nukkua pitkään.. Luettuani tään postauksen soitin kavereille ja selitin asian ja ne kyl ymmärs. Nyt on sellainen tunne että tekeekin mieli herätä aikaisin ja katson huomenna jos lyöttäydyn heidän seuraan, fiiliksen mukaan. Kiitos siis silmiä avaavasta postauksesta:)

Ihana kuulla, kiitos itellesi kommenttista. 🙂 Mun mielestä toi oli fiksu teko.

Ps. Oon utelias ja haluan tietää menitkö. 😀

Toi on niin totta, on niin kovin vaikea tietää mitä keho kaipaa minäkin päivänä! Monesti on myös joustettava ja mukauduttava alkuperäisiin suunnitelmiin, mutta on kyllä parasta kun itse suunnitelmia voi muuttaa.

Vitsit en malta odottaa, että pääsen katsomaan koko uusimman kauden Skamia heti kun palaan Suomeen 😀

Jep, se on kyllä hyvä tunne. 🙂 Ja musta on niiiiiiin epäreilua että Yle Areena ei näy ulkomailla!! Kaikki propsit kärsivällisyydestä ja toivottavasti tuut tykkäämään Skamista! 🙂

Kommentoi