Kategoriat
Kulttuuri

Mitä tammikuuhun kuului? + kuukauden suosituimmat postaukset

DSC_1341.JPG

Tuntuuko teistäkin että vuoden ensimmäinen kuukausi on kiitänyt ohi nopeasti? Kuvittelin että viimeinen kokonainen raskauskuukausi matelisi, mutta tässä helmikuun kynnyksellä en tahdo millään käsittää mihin kaikki tämä aika on kulunut. Vastahan vietimme uutta vuotta viileässä saunassa (älä kysy).

No okei, pikku hiljaa palaa muistoja mieleen myös tästä kuusta. Ensimmäiset rennot päivät, kun minä ja suoritusmentaliteettipuoli minussa olivat äitiyslomalla. Seesteistä olotilaa kesti ehkä viikon tai puolitoista, kunnes alakulo valtasi mielen. Kuukausi alkoi tuntumaan vain edellisen vuoden jatkumolta enkä saanut sellaista oikeaa uuden vuoden käynnistystä, jota tammikuussa niin kovasti aina kaipaan.

Mieltä painoi myös huoli vauvan kasvusta, joka onneksi osoittautui tarpeettomaksi lääkärin vastaanotolla. Lepoa lääkäri määräsi kuitenkin lisää, ja sain viettää aikaa kotona aviomieheni, tänne itään asti vaivautuvien ystävieni ja laatusarjojen (Grace & Frankie, Sorjonen, This is Us, kertokaa lisää hyviä!) kanssa. Lepomääräys osui itse asiassa hyvään ajankohtaan, sillä ehdin myös päivittämään kirjan käsikirjoitusta parempaan uskoon.

Sitten oli myös Turku-viikonloppu, joka hymyilyttää varmasti koko loppuvuoden. <3

DSC_9947.JPG

Tässä kuukauden kuusi luetuinta postausta. Millainen kuukausi teillä on ollut?

SARANDA

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentoi