Kategoriat
Uncategorized

Mitä ostin tänä syksynä?

Olen viimevuosina yrittänyt tietoisesti kiinnittää huomiota enemmän siihen, minkälaisia vaatteita ostan ja kuinka usein. Ajattelin aloittaa blogiin uuden postaussarjan, johon jaan vuodenajan mukaan ne vaatteet ja asusteet, joita tuli muutaman kuukauden sisällä ostettua ja olivatko ne hitti vai huti.

Siispä: mitä ostin tänä syksynä?

DSC_3773.JPGH&M:n rusettiballeriinat: huti. Rakastuin näihin kaupassa ensisilmäyksellä ja kuvittelin itseni ne jalassa ympäri Helsingin keskustaa myöhään lokakuuhun asti. Ajattelin niiden piristävän tavallista farkkuasua ja kruunaavan täydellisesti vuosia käytössä olleet midihameet.

Mitä kävi? Selviydyin ensimmäisen kerran kengät jalassa juuri ja juuri metroasemalle. Jalassani olleista rakkolaastareista ei ollut mitään iloa. Metrossa pidättelin itkua ja kiitin luojaa että säilytän töissä varakengät. Kokemus jätti niin pahat traumat etten ole uskaltanut pukea niitä uudestaan, vaan olen pitänyt kenkiä sisustuselementtinä olohuoneessamme.

Toisaalta: aion antaa näille uuden mahdollisuuden keväällä (varakengät laukussa mukana, tietysti).

DSC_3762.JPGLindexin orassi t-paita: hitti (isolla h:lla!). Lindexin Sustainable Choice -malliston teepparista tuli heti lempparini jokapaikan yläosa. Paremmat kuvat paidasta täällä.

DSC_5568.JPGSwedish Stockingsin ekosukkahousut: toinen varma hitti. Ainoat sukkahousut jotka olen kokenut mukaviksi. Sukkikset ovat täysin kierrätettävät, eikä niiden valmistamisessa ole syntynyt ollenkaan jätettä.

DSC_4236.JPGIndiskan kaksiosainen asu: hitti. Tosin, tälle on tullut käyttökertoja vähemmän kuin alunperin uskoin. Täytyy kaivaa äsken mainitsemani sukkikset esiin ja pukea hame vaikka jo huomenna! Paitakin toimii mielestäni hyvin erikseen.

DSC_5553.JPGZaran sadetakki: hitti. Jos et tykkää sateesta, hanki sadetakki joka saa sut tykkäämään sateesta.

SARANDA

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

6 vastausta aiheeseen “Mitä ostin tänä syksynä?”

En tiennyt, että ekosukkahousuja on jo olemassa, kiitos vinkistä! Ovatko sukkikset kestävän oloiset vai pitääkö niiden kanssa varoa pöydänkulmia ja teräviä kynsiä?

Hei täähän on ihan super postaussarja-idea! Ihanan erilainen verrattuna niihin tavallisiin ”hei katsokaa mitä mä ostin” postauksiin :—-D Tälläisen voisin itsekkin toteuttaa blogissa ja pohtia vähän syvemmin mitä tuli ostettua ja oliko ne hyviä/huonoja.

Kiva kuulla että aihe ja toteutus kiinnostaa! 🙂 Ja olisi tosi kiva lukea samantyylisiä myös muista blogeista joten go for it. xx 🙂

Toi sadetakki on kyllä ihanan värinen <3 Mä opin tykkäämään kanssa sateessa ulkoilusta, kun hommasin ylipäätään sadetakin, mutta en ole tajunnut, että niitä olisi noin kauniita! Itsellänihän on vain sellainen malli, mikä on ollut vuodesta 92 ;)

Kiitos. <3 Ulkovarusteet on kieltämättä aika olennaisia jos haluaa viihtyä ulkona. Ja hei sulla on varmaan ihanan retromalli! 🙂 Mä toivon et tääkin yksilö kestää lyhyen ikuisuuden.

Ihanaa viikonloppua! <3

Kommentoi