Kategoriat
Pukeutuminen & Kauneus

Mitä ostin tänä talvena?

Muistatteko postaukseni Mitä ostin tänä syksynä? viime marraskuulta? Tavoitteeni on koota jokaisen vuodenajan lopussa vaatteet ja asusteet, jotka olen ostanut viimeisten kuukausien aikana. Postaussarjan tarkoitus on arvioida olivatko ostokset hyviä vai huonoja (hitti vai huti), kaduttaako niiden ostaminen ja sitä kautta tarkastella omaa kuluttamista hieman kriittisemmin.

Eli siis

Mitä ostin tänä talvena?

kirpputori_kauluspaita

Relovesta kaksi kauluspaitaa: hitti ja huti. Relove on (tyylikäs ja ihana) kirpputori, eli paidat olivat käytettyjä ja vasta kotona huomatessani, miesten kauluspaitoja. Ei siinä sinäänsä mitään, sininen Hugo Bossin on ollut mukava over size mutta tuo punainen (merkkiä en enää muista) – ei sittenkään istu kivasti ja näyttää raitojensa ansiosta todella hölmöltä jokaisessa asukuvassa. Annoin sen miehelleni eteenpäin (mutta eipä ole hänkään sitä koommin käyttänyt…).

Gina Tricotin mustat Molly-farkut: huti. Tarvitsin tummat farkut ja ajattelin omatuntoni olevan puhtaampi jos ostan The Good Project -malliston housut. Muuten hyvä mutta farkut ovat löystyneet vain muutamassa käytössä odotettua enemmän ja nikkelinappi ärsyttää vatsanalueen ihoa niin paljon, etten pysty käyttämään housuja ilman aluspaitaa. Näistä minulla ei taida olla kuvaakaan…

DSC_9924 – kopio.JPG

Gina Tricotin vaaleanpunainen pipo: hitti. Vaikka kritisoin juuri Ginan Molly-housuja, on Gina Tricotilta mielestäni hyvä laatu vaatteissa (mm. parhaat omistamani neuleet ja farkut ovat sieltä). Tämä pipo on ollut yllättävän lämmin ja on piristänyt värinsäkin puolesta lukemattoman harmaata talvipäivää.

DSC_1127.JPG

DSC_1123.JPG

Björn Borgin alusvaatteet: hitti. Ostin nämä -50% alennuksella sillä ajatuksella, että voin käyttää niitä Australiassa myös bikineinä. Alusvaatteina toimii tosi hyvin, pian kokeillaan että miten uima-asuna!

Vallilan Stoorista seuraavat käytetyt vaatteet (ei vielä kuvia): Monkin vihreä midihame: hitti, Tommy Hilfigerin neule: hitti, Minimumin valkoinen kauluspaita: hitti ja River Islandin musta peplum-toppi: hitti.

SARANDA

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

7 vastausta aiheeseen “Mitä ostin tänä talvena?”

Relove on ihan super <3 Itse käytän paljonkin miehen kauluspaitoja eli eihän tuo mitään :) Ja muuten vinkkinä pakko sanoa, ettei noi tekokuitualushousut kestä kovin hyvin suolavettä/klooria, saatika sitten auringonvaloa. Hapertuu, haalistuu ja venähtää. Eli jos haluat pitää hyvänä, en suosittele biitsille..

Ääh voi paska! (Anteeksi kielenkäyttöni.) Myyjä suositteli nimenomaan näitä myös uima-asuiksi ja tiesi et meen Australiaan… voi hemmetti nyt ärsyttää. 😀 Kiitos kun kerroit, arvostan! <3 Täytyy jättää siis matkalaukun pohjalle…

Kommentoi