Kategoriat
Pukeutuminen & Kauneus Vastuullisuus

Mitä ostin tänä keväänä? #2

Mun pitää lopettaa tää postaussarja tämän rundin jälkeen koska tämä menee jo tosi tylsäksi. Imetysliivejä lukuun ottamatta en ole ostanut tänä keväänä mitään vaatteita.

Mutta toki sain uusia vaatteita, eikä sitä voi sivuuttaa. Weecos-yhteistyön kautta sain kaksi uutta mekkoa (muun muassa kuvissa näkyvän Kaikon mekon) sekä paidan ja housut, lisää tässä postauksessa.

En ole tavalliseen tapaani ehtinyt kierrellä kirppareillakaan mutta kesällä reipastun tässäkin, joten voi olla, että kesän jälkeen on jotain muutakin näytettävää. Ostin myös juuri tämän tekstin kirjoittamisen jälkeen ensimmäisen Marimekko-mekkoni, mutta lasken sen jo kesäostokseksi joten esittelen sen viimeistään kesäosiossa. 🙂

Mitä hankintoja te olette tehneet tänä keväänä vaatekaappiin?

Lue sarjan aikaisemmat postaukset:

Mitä ostin tänä syksynä?

Mitä ostin tänä talvena?

Mitä ostin tänä keväänä?

Mitä ostin tänä kesänä?

Mitä ostin tänä syksynä? #2

Mitä ostin tänä talvena? #2

SARANDA

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

2 vastausta aiheeseen “Mitä ostin tänä keväänä? #2”

Mä ostin tammikuussa uudet talvikengät ja aikuisikäni ensimmäiset toppahousut. Molemmat pääsivät kovaan käyttöön lasten kanssa ulkoillessa, todella onnistuneet hankinnat. Hetken jouduin miettimään mutta sen jälkeen en ole kyllä ostanut itselleni mitään. Esikoiselle ostin keväällä lenkkarit ja miehelle paketin sukkia. Kuopus ehti täyttää 1 v 3 kk ennen kuin ostin hänelle vaatteita, sai viikonloppuna kirppikseltä peräti kolmet legginsit. Näiden lisäksi toki lapset ovat saaneet vaatteita lahjaksi.

Mun korvaan kuulostaa vähintäänkin hyödyllisiltä hankinnoilta. 🙂 Mäkin haluan kyllä hommata ensi talvena toppahousut. En halua mitään tekosyitä välttää ulkoilua! Tosi hienoa, että suositte lasten vaatteissa kirpputoreja. 🙂

Vastaa

Kommentoi