Kategoriat
Työ & Opiskelu

Mitä kuuluu kirjalle?

dsc_1730.jpg

Pitkästä aikaa kirjaprojektikuulumisia. Olen tahallani ollut vähän hiljaa kirjasta, sillä olen tahattomasti ollut laiska panostamaan siihen. Koska olen kirjoittanut ”hyvän mielen (tieto)kirjaa” – blogin, toisen työn ja raskauden kanssa samaan aikaan – itselleni on ollut tärkeää, että teen sitä inspiraatio edellä. Toki olen kirjoittanut myös silloin kun on tehnyt mieli vain hautautua peiton alle ja jokainen näpyttelemäni sana on kuulostanut roskalta, mutta sellaisina päivinä lopputuloskin on ollut yleensä sen mukainen.

Nämä tekijät yhdistettynä kustantamon joululomiin, aikataulut ovat paukkuneet ja kirjan julkaisu viivästyy myöhemmin keväälle, todennäköisesti toukokuulle. Mulla on edessäni vielä muutaman viikon intensiivinen kirjoitusurakka (baby, pliis älä synny sen aikana <3). Loput pari kuukautta käsikirjoituksen on tarkoitus pyörähtää kustannustoimittajalla, taitossa ja painossa ja sitä kautta sitten lopulta kirjakauppoihin.

Olen ollut niin häkeltynyt siitä kuinka moni teistä on kertonut odottavansa tätä kirjaa. Ja olen tosi pahoillani, että joudutte odottamaan vielä vähän aikaa. Eilisen kustantamotapaamisen jälkeen katsoimme kuitenkin käsikirjoitusta vielä tarkemmin läpi ja lisäsimme muutaman tosi jännittävän jutun. Tämän takia uskallan melkein luvata, että kirja on odottamisen arvoinen. Vitsi mä olen innoissani!

Mutta niin: nyt toivotaan hyviä vointeja seuraaville kirjoitusviikoille ja sitä, että vauva malttaa pysyä kohdussa. Fingers (and legs) crossed!

SARANDA

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

5 vastausta aiheeseen “Mitä kuuluu kirjalle?”

I may need your help. I tried many ways but couldn’t solve it, but after reading your article, I think you have a way to help me. I’m looking forward for your reply. Thanks.

Olipa kiva kuulla kirjakuulumisia! 🙂

Odotan kyllä kirjaa todella innolla, mutta ei turhia paineita aikataulusta tai muustakaan. Tärkeintä että teet omaan tahtiisi ja nautit kirjoittamisesta (ainakin ajoittain, koska varmasti matkalle mahtuu myös ei-niin-hauskoja hetkiä, mutta ne kuuluvat prosessiin).

Intoa kirjoittamiseen ja ihanaa loppuviikkoa! <3

Kiitos ihana. <3 Mä oon itse asiassa varannut sulle ihan oman kappaleen sitten kun kirja tulee. 🙂 Oot ollut yksi niistä ihmisistä joka on tsempannut mua sanoinkuvaamattoman paljon tässä kirjoitustyössä! En voisi ikinä kiittää riittämin. <3

Parasta viikonloppua myös sinne. 🙂

Oi, apua! Miten voit olla noin ihana!! <3
Nyt odotan kirjaa vielä innokkaammin ja toivon sinulle kaikkea parasta kirjoitushommien jatkoon (ja tietysti kaikkeen muuhunkin elämään sen ympärillä)!

Olet niin paras! <3

Kommentoi