Kategoriat
Uncategorized

Mitä kesällä kuuluu tehdä?

3.jpg

Minusta on ollut todella siistiä lukea muiden blogeista ja kuulla kavereilta mitä kaikkia eri asioita heidän kesälistaan kuuluu. Siksi kysynkin nyt teiltä, mitä teidän kesän ämpärilistalla on? Mitä tänä kesänä on ehdoton pakko tehdä tai kokeilla, uutta tai vanhaa?

Muiden esimerkeistä saa niin paljon kivoja ideoita itselleen. Eikä niiden tarvitse olla todellakaan isoja juttuja – joskus sitä tarvitsee muistutuksen niinkin pienistä ja ”tavallisista” asioista kuin marjojen kerääminen tai metsäkävelyt.

DSC_0104.JPG

DSC_0107.JPG

4.jpg

DSC_0090.JPG

Tässä yksi vinkki minulta: Kulosaaren / Mustikkamaan Cafe Torpedo. Viihtyisä kahvila-alus, jossa on huikeat maisemat ja ihana lämmin henkilökunta! Postauksen kuvat on napattu sieltä. 🙂

 

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN /SNAPCHAT: SARANDADEDOLLI

9 vastausta aiheeseen “Mitä kesällä kuuluu tehdä?”

mökkeily, saunominen ja uiminen, kesäruuat, piknikit kavereiden kanssa, Helsingin saaret, kioskijäätelöt (tofuline toffee ja roberts coffeen ihanat sorbetit), telttailu metsässä ja rannalla, jotkut festarit (kun Sodankylä jäi niin toivottavasti Kemiön Norpas tai Hailuodon Bättre Folk) vanhempien luona kyläily: siellä laiskottelu ja pihassa makoilu, loppukesällä marjanpoiminta, pohjoisen vaellus ja Viron saaret <3

+ romaanien lukeminen! vielä en oo päässyt siihen moodiin. Mutta sitten kun taas luen romaaneja, tiedän, että riittävä palautuminen kouluvuodesta on tapahtunut.

Ei vitsi mä luin tota sun listaa varmaan kolme kertaa läpi kun siitä tuli niin hyvä fiilis!! IHANA! 🙂 Toivottavasti romaanien aika koittaa pian.

Siistiä, toivottavasti tykkäät Raumasta! 🙂 En ole itse ainakaan päässyt vielä käymään. Ihanaa kesää!

Mun tekemiset liittyy hyvin paljon luontoon; katsoa niin monta auringonlaskua ja -nousua kuin vain kykenen, uida järvessä, kävellä metsässä paljain jaloin.. Leikkiä koirien kanssa takapihalla ja syödä omien marjapensaiden antimia..

Ooh kuulostaa niin ihanalta ja seesteiseltä <3 Auringonnousu ja -lasku saman illan aikana on kyllä kesän parhaimpia juttuja. 🙂

Kommentoi