Kategoriat
Työ & Opiskelu

Mitä hittoa mä oon mennyt tekemään?

DSC_9226.JPG

Kirjan kirjoittaminen on mun suurin ja pitkäaikaisin haave. Niin lukee jokaisessa ala-asteen luokkakaverini ystäväkirjassa oman sivuni kohdalla. Äikän tunnilla kun en puhunut kunnolla edes suomea, osasin kyllä itsevarmasti kertoa äidinkielenopettajalle, että isona musta tulee kirjalija.

DSC_9228-002.JPG

Muutaman kuukauden päästä tämä sama haave on oikeiden kansien välissä. Tunteet heittävät pohjattomasta ilosta ja ylpeydestä välillä vähän synkkäänkin ahdistukseen. Monta kertaa oon miettinyt että miksi nyt aika oli muka oikea? Miksi kaikki on mennyt niin hyvin, miksi asia joka oli vain kaukainen haave on toteutumassa nyt ja vieläpä kohtalaisen vaivattomasti? Miksen ole nähnyt enemmän vaivaa tämän eteen? Entä jos kirja on täysfiasko ja susipaska, julkaiseeko kukaan enää mun kirjoja uudestaan? Lakkaavatko ihmiset käymästä myös täällä blogissa?

DSC_9231.JPG

Kai jokaisella taitelijalla ja ammatinharjoittajalla on omat epävarmat hetkensä. Epävarmat kautensa. Ja joskus myös epäonnistuneita teoksia.

Ainahan se menee elämässä niin että vuosien taustatyö palkitaan joku päivä, vaivattoman oloisesti. Silti, aina silloin tällöin mietin että mitä hittoa mä oon mennyt tekemään…

Ps: koko viikon postaukset

Arjen sankareita

Lokakuun luetuimmat postaukset

Onko lapsen tekeminen eettistä?

Meidän ihan tavallinen treffi-ilta

Onneksi on viikonloppu, sanoo introvertti

Mitä hittoa mä oon mennyt tekemään?

SARANDA

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

8 vastausta aiheeseen “Mitä hittoa mä oon mennyt tekemään?”

Löysin blogisi vasta ihan äskettäin joten en tiedä kirjastasi tätä postausta enempää. Mutta blogisi on ainakin todella hyvä, ja jos siitä voi mitään päätellä, kirjastasikin tulee varmasti upea! Ihan mahtavaa, että olet päässyt toteuttaman unelmasi 🙂 Munkin salainen haave olisi vielä joku päivä nähdä oma nimeni kirjan kannessa. Tsemppiä!

Vitsi miten kiva kuulla, tää lämmitti sydäntä! Iso kiitos. :* Toivottavasti myös sun kirjahaave toteutuu. (Toteutuu varmasti!)

Sä teet unelmasi toteen, muru! <3 Ja se on ihan mahtavaa!

Nuo ajatukset kuuluvat prosessiin, mutta toivottavasti et anna niiden lannistaa. Tämä blogisi jo todistaa, että osaat todella kirjoittaa hyvin. Kirjoitat tärkeistä asioista, mutta näissä säilyy silti ihanan inhimillinen ote ja persoonallisuutesi. En malta odottaa, että pääsen lukemaan kirjaasi!

Kaunista viikon alkua! 🙂

Et uskokaan miten suuri vaikutus sun sanoilla on. <3 Oon ottanut useemmasta sun kommentista screenshotin ja palaan niihin silloin kun on vähän kurjaa. Otan tästäkin.

Iso iso kiitos, sä oot niin älyttömän kultainen ihminen etten tiedä edes mitä sanoa. <3

Voi muru!! Mä niin samaitun tuohon tunteeseen! Mua on lohduttanut ns. luovan prosessin kaavan sisäistäminen:
”1. This is awesome!
2. This is tricky
3. This is shit
4. I am shit
5. This could be something
6. This is so awesome!!”
(Lähde: joku meemi jostain, sori kun en saa kredittejä tähän)

Joka kerta sama homma, on sitten tehtävänä tekstiä tai musiikkia tai mitä vaan luovaa. 😀 Että tsemppiä!!

Heii ihan törkeen hyvä, tää on mulle ihan uusi malli! Oon selvästi jämähtänyt 3. ja 4. väliin mutta lohduttaa nähdä mikä vaihe tulee seuraavaksi. 🙂 Kiitos tästä ja ihanaa uutta viikkoa sinne, ihana!

Tsemppiä Saranda, kirjasta on tulossa varmasti huikean hyvä! Luomisen tuskan tunne on niiiin tuttu, vaikka samaan aikaan siihen on mitä suurin palo eikä ilman kirjoittamista oikein voi elää, kun se antaa niin suunnattomasti <3

Itse olen myös aina tiennyt haluavani kirjoittaa kirjan, mutta aikas monta vuotta ei ole ollut mitään hajua millaisen... Nyt pitkällä sairaslomalla heräsin kerran yöllä, ja siinä se idea oli: aivan kirkkaana. Muistin sen vielä jopa aamulla herätessäni ja tein ajatuskartan asian ympärille- nyt kun vielä uskaltaisi tarttua näppikseen ja aloittaa, ennen kuin sydän hyppii innostuksesta (tai jännityksestä ja kauhusta) rinnasta ulos. 🙂

Kiitos! Tosi lohdullinen kommentti. <3

Ja voi vitsi mä jotenkin innostuin sun puolesta. On ihan parasta miten se idea ”tupsahtaa” vain päähän vaikka oikeastihan se on pitkän ajan taustatyö. Munkin kirjaidea tuli itse asiassa vessanpöntöllä. 😀

Sun pitää aloittaa se kirjoittaminen NYT kun sul on tollanen vahva tunne rinnassa! TSEMPPIÄ. <3

Kommentoi