Kategoriat
Kulttuuri

Mitä haluaisit lukea?

DSC_6826.JPG

Moikka ja kivaa perjantaita! Mun viikonloppu alkaa pienellä kahvikupillisella töissä (en ole juonut kahvia varmaan kuuteen viikkoon, ensimmäinen aamu pitkään aikaan kun kahvin haju ei etoa) ja lounaalla rakkaan ystävän kanssa, jota en oo nähnyt lyhyeen ikuisuuteen. Töiden jälkeen lähdetään kavereiden kanssa mökille, perinteisesti jo 12. vuotta peräkkäin.

DSC_6809.JPG

Nyt kun alan voimaan vähän paremmin ja olen selvästi saanut jonkinlaisesta kirjoitusotteesta taas kiinni, kysyn pitkästä aikaa teiltä: mitä haluatte lukea? Mitä postaustoiveita teillä on? Onko teillä kysymyksiä työhöni, monikulttuurisuuteeni, raskauteeni tai mihin tahansa elämään liittyen? Onko blogiskenessä jotain hauskoja haasteita, joita oon missannut? Ehdotuksia saa laittaa kommenttikenttään, meilillä (tyhjaajatus@live.fi) tai vaikka Insta Directillä. 🙂

DSC_6842.JPG

Ihan parasta viikonloppua sinne jokaiselle tasapuolisesti. <3

SARANDA

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

10 vastausta aiheeseen “Mitä haluaisit lukea?”

Miten suhtaudut lasten kuvien jakamiseen somessa? Aiotko julkaista lapsestanne kuvia blogissa?

Postaus syistä miksi et vloggaa tai pidä podcastia. Jos et halua kirjoittaa kokonaista postausta voit kertoa vain kommentissa. :d Muistan kuulleeni sun sanovan instastoryssä joskus et podcast kiinnostaa.
Kiitos erilaisesta ja hyvästä blogista.

Tosi hyvä aihe, kiitos. 🙂 Muistat ihan oikein eikä podcast ole ollenkaan kuopattu idea täällä! Se on oikeastaan suunnittelun alla. 🙂

Mahtavaa viikonjatkoa sinne ja anteeksi kun vastaamisessa kesti!

Kiitos kommenttistasi. 🙂 Täytyy aktivoitua taas kirjoittamaan ekoilusta! Ja oon kannattanut mut tosi hyvä kun laitoin tään linkin silti tänne. 🙂 Ehkä jotkut muutkin huomaavat sen ja käyvät kannattamassa myös.

Ihanaa viikonloppua!

– miten aiotte huomioida sun ja miehesi monikulttuuriset taustat lapsen kasvatuksessa?
– mikä raskaudessa pelottaa vai pelottaako mikään?
– (ehkä herkkä aihe mutta olet aikaisemminkin kirjoittanut säästämisestä yms) huolettaako miten lapsen kanssa pärjää rahallisesti?
– aiotko kirjoittaa blogia myös mammalomalla?

Kommentoi

%d bloggaajaa tykkää tästä: