Kategoriat
Työ & Opiskelu

Mistä tietää että on aikuinen?

DSC_0245.JPG

DSC_0207.JPG

DSC_0205.JPG

Tapasin muutama viikko sitten Kriseldan aamiaisella Korttelin Storyssä. Mulla oli jakku päällä, keskustelimme YesGirlin kuukausittaisista kirjoituksistani ja sukulaissuhteistamme, vastasin yhteen työpuheluun kun Kriselda sääti kameran valotusasetuksia ja lopulta jouduin lähtemään kotiin käsittelemään kuvia vaikka olisin mielelläni jäänyt vielä toiselle kahvikupilliselle. Kotiin tullessani mietin että tätäkö tää aikuisuus on, aamiaispalavereja, jakkutakkeja ja kivasta seurasta luopumista töiden takia.

DSC_0239.JPG

DSC_0189.JPG

Sitten mietin että toivottavasti tää on – sitä aikuisuutta nimittäin. Että työpäivät sisältävät inspiroivia ihmisiä ja inspiroivia työtehtäviä, joiden pariin on helppo palata inspiroivienkin ihmisten luota.

Vielä en pue keskenään mätsääviä alusvaatteita, tilaa Hesaria kotiin tai omista oikeita viinilaseja. Mutta tällä hetkellä oon aikuiselämääni vähintäänkin tyytyväinen.

DSC_0202.JPG

DSC_0254.JPG

Kuvat minusta: Kriselda Mustonen

SARANDA

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

7 vastausta aiheeseen “Mistä tietää että on aikuinen?”

Aikuiselämä on ihan parasta! Ja Hesari aamuisin on aikuiselämän luksusta 😀

Siis joo, en tiiä paljon mulle pitäis maksaa että muuttuisin lapseksi taas. 😀 Hesari kotiin on kyllä luonnollinen next step, ainakin sunnuntai-Hesari!

”Vielä en pue keskenään mätsääviä alusvaatteita, tilaa Hesaria kotiin tai omista oikeita viinilaseja.”

Ahhahhah, miunkaan alusvaatteet ei mätsää eikä kaapista löydy oikeita viinilaseja, mutta vakavissani olen jo harkinnut Hesarin tilaamista viikonloppuaamuiksi. Tervetuloa (ehkä) siis kolmasosa-aikuisuus. 😀

Kommentoi