Kategoriat
Uncategorized

Mistä luovun kun…

DSC_0221.JPG

Valintoja, valintoja. Monesti jaksetaan hämmästellä kovia duunareita, pirteitä aamuihmisiä tai hyväkuntoisia urheilijoita. Sitä, miten kahdella samassa työpaikassa työskentelevällä toisella on varaa merkkilaukkuun ja toisella ei. Harvemmin kuitenkin muistetaan muiden ihmisten kohdalla, että hekin tekevät asioiden suhteen valintoja siinä missä me muutkin. Jos jotakin haluaa palavasti, tarkoittaa se yleensä sitä, että jollekin muulle asialle on käännettävä selkänsä.

DSC_0203.JPG

DSC_0145.JPG

DSC_0216.JPG

DSC_0248.JPG

DSC_0214.JPG

Olen aamuihminen ja yleensä energisimmilläni jo ennen auringonnousua. Se, että herään aikaisin tarkoittaa sitä, että valvon hyvin harvoin myöhään. En muista milloin olisin viimeksi katsonut leffaa poikaystäväni kanssa niin etten olisi nukahtanut kesken kaiken tai jaksanut olla baarissa puoltayötä pidempään.

Rakastan sushia ja syön sitä useamman kerran viikossa puhtaalla omatunnolla. Minulla menee muutenkin luultavasti ”tavallista” enemmän rahaa ruokaan, sillä valitsen lähes aina luomun, syön paljon raakaherkkuja ja esimerkiksi vegaanijäätelöä. Sen lisäksi nautin hyvin paljon ulkona syömisestä. Saan monesti kuulla, miten mulla on muka varaa sellaiseen. No, ostan suurimman osan vaatteista kirppareilta, käyn todella harvoin juhlimassa ja en omista aspia tai sen kummoisempaa säästötiliäkään.

Käyn päivätyössä ja bloggaan silti 1-2 krt päivässä. Se on automaattisesti lukuisia tunteja vapaa-ajasta pois ja tarkoittaa melkein sitä, ettei minulla voi muuten olla sitovaa harrastusta, sillä vuorokaudesta loppuisi aika kesken. Kun jotakin kuitenkin rakastaa, ei mieti, mistä ”jää paitsi” sen takia.

DSC_0208.JPG

DSC_0143.JPG

DSC_0213.JPG

Kun seuraavan kerran hämmmästelette miten joku pystyy siihen tai tuohon, muistakaa, että tekojen takana on aina valintoja.

 

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN /SNAPCHAT: SARANDADEDOLLI

4 vastausta aiheeseen “Mistä luovun kun…”

Just näin. Ne on ne omat valinnat. Mulla on ihan sama juttu tuon valvomisen kanssa, myöhäiset leffat ja baari-illat voi unohtaa. Ei sillä, se on juurikin sellainen valinta mistä koen saavani enemmän irti tekemällä näin miten teen 🙂 Syön tosi vähän ulkona, ja kokkaan omat kasvisruoat mukaan – siinä säästyy sen verran ettei tee tiukkaa ostaa luomua. Valintoja, valintoja… ihan kun se kissa siinä yhdessä mainoksessa :’D

KISSA hahah nyt se on mielessä varmaan joka kerta kun käytän tota fraasia!!:D

Sun ruokailusysteemit kuulostaa just tosi hyviltä <3

Kommentoi

%d bloggaajaa tykkää tästä: