Kategoriat
Uncategorized

Mistä inspistä?

Mainitsin pari päivää sitten ohimennen siitä, kuinka minulta on ollut inspiraatio kateissa. Seuraavana päivänä sain sen takaisin kun luin Lilyn Toimitusta ja sen Ehdota uusia suositeltavia blogeja -artikkelia. Olen itse sikäli laiska, koska tunnun aloittavani lukemaan vain niitä netin suosituimpia blogeja, enkä jaksa niinkään etsimällä etsiä uusia ihanuuksia. Ajattelin, että tätä kautta voin löytää uusia mielenkiintoisia blogeja ”saman katon alta” ja oikeassa olin!

DSC01836.JPG

Mutta mitä en arvannut oli se, että muutama teistä oli ehdottanut omaa blogiani, Tyhjää Ajatusta, Lilyn suositeltaviksi blogeiksi. Olin täysin järkyttynyt, ja jouduin lukemaan kommentit useampaan kertaan ennen kun oikeesti vakuutuin että kyseessä oli oma blogini, joita ihanat lukijani olivat menneet ”äänestämään”. Kommentteja on postauksessa yli sata ja kolmessa mainitaan Tyhjä Ajatus, mutta se kolme riitti kyllä saamaan fiilikseni ihan huippuun. Eikä se ole sieltä vielä alas kiivennyt.

Ehkä saankin inspiraatiota teistä? Tai no, tämä ei edes ole mikään kyseenalaistava juttu, koska tiedän sen olevan totta. Jokainen uusi kommentti, lukija tai tuttavapiiristä kuultu ”Hei mä luen sun blogia” -lause piristää mua niin sanoinkuvaamattoman paljon. En yleensä osaa kommentoida näihin mitenkään, muuten kuin kiitti ja punastumalla, mutta sisäisesti mun sydän tekee kuperkeikkaa joka kerta.

Ja sitten kuin tyhjästä pääni pullottaakin kymmenellä uudella idealla.

DSC01587.JPG

Halusinkin tähän yhteyteen kysyä, mistä te inspiroidutte? Nyt en tarkoita bloggaamista tai pelkkää kirjoittamista muutenkaan, vaan ihan mitä tahansa elämässä – oli se taidetta, kouluhommia tai urheilua. Mistä te saatte sen innostuksen tehdä asioita, joita rakastatte, mutta joista joskus ei tunnu moottori lähtevän käyntiin? Mun mielestä olisi todella ihanaa listata näitä asioita ja käydä niistä keskustelua allaolevassa kommenttiboksissa. Voidaan sillä tavalla hyödyntää toistemme ideoita, ja olla hieman enemmän inspiroituneimpia keskellä pimeää ja lannistavaa marraskuuta.

DSC01762.JPG

PS: Jos haluat itse ehdottaa Tyhjä Ajatus Lilyn suositeltavien blogien listalle, klikkaa tästä ja kommentoi alla olevaan kommenttiboksiin. Aikaa on perjantaihin 29.11 asti. Sinun ei tarvitse olla rekistöröitynyt käyttäjä voidaaksesi kommentoida.

PPS: Kuvituksena kaksi asiaa josta saan inspiraatiota: ihana Kosovo ja vielä ihanampi pikkusiskoni. <3 Kuvat kesältä 2012.

Olette ihan parhaita!

Saranda

9 vastausta aiheeseen “Mistä inspistä?”

Tänä viikonloppuna inspiroiduin yökyläilemällä isosiskon luona. Juteltiin ja syötiin ajan kanssa. 🙂 Nyt on kynttilöitä, teetä ja kuuma suihku edessä. Ja ilahduin myös sun blogista, jota en ennen olekaan lukenut. 🙂 Aina se inspiraatio ja ilo jostain kolosta tulee esiin, vaikka välillä onkin kateissa. Leppoisaa iltaa!

Oiih! Kuulostaa tosi ihanalta. Elämän pienet ilot ja rakkaat ihmiset. 🙂 Kiitos ihanasta kommentistasi, ja nytpä pääsin lukemaan sinunkin blogiasi!

Musiikista + elämän pienistä, joskus yllättävistäkin asioista jos vain muistaa pitää aistit valppaana. ;D

Pitkästä aikaa kunnon pitkä postaus :)olin yksi niistä joka ehdotti blogiasi syystä koska olet ihanan pirteän oloinen ”lifestyle” blogia kirjoittavaa joka ei oo sortunut sellaiseen massailuun vielä. Mulle tulee aina hyvä mieli kun luen sun blogia ja siksi vastaan että yksi asia mikä inspiroi on sinä!

Voii vitsi 🙂 jäin ihan sanattomaksi! Tuhannesti haleja ja vilpittömät kiitokset. Hihii.

tunnutte olevan todella läheisiä siskokset keskenään:)

minunkin on pakko sanoa, että perhe ja erityisesti oma sisko on se, josta saa voimaa. olemme vielä samalla alalla ja hän on niin täynnä ideoita ja elämää, että se tarttuu väkisin minuunkin.

toinen on rentoutuminen. kun rentoudun ja annan itselleni aikaa, hoksaan uusia asioita ja koen oloni voimakkaammaksi toteuttaa niitä.

kaikkea hyvää sulle ja mukavaa syksyä! blogiasi on tosi kiva lukea.

Niin me ollaankin 🙂 ja varmasti tekin jos ihailet siskoasi tuolla tavalla! Ihanan piristävä kommentti.

Ja todella hyvä pointti toi rentouttuminen. Luovuus voi syntyä jos sille vaan antaa tilaa kaiken kiireen keskellä.

Oikein mukavaa syksyy sinnekin! 🙂

Kommentoi