Kategoriat
Uncategorized

Minkä arvoista aikasi on?

DSC_0111.JPG

On taitolaji osata elää hetkessä sunnuntaisin. Ajatukset ovat yleensä joko kuluneessa viikonlopussa tai sitten huomisessa työpäivässä, kuten Jonna postauksessaan kuvaili. Monille viikonloput edustavat vapaa-aikaa ja loppuvat ihan liian lyhyeen…

Mistä tulikin mieleen se, mihin loppujen lopuksi kaikkeen turhaan kulutamme aikaamme; TV-sarjojen edessä, jotka lamaannuttavat meitä (eikä sillä hyvällä, rentouttavalla tavalla), ihmisten kanssa, joiden seurassa tekee mieli välkyillä puhelinta, töissä jotka nappaavat päivästämme kahdeksan tuntia ilman, että edes pidämme siitä. Stressaillen, murehtien, jossitellen ja peläten.

Välillä, ja viime aikoina yhä useammin, se tunne iskee – vanhoja muistellen tai rakkaimpien läheisten seurassa – että elämä on lyhyt ja aikamme äärettömän arvokas. En halua tuhlata sitä ihmisten tai asioiden parissa, johon en tunne aitoa mielenkiintoa. Oman ajan vaaliminen on eräänlainen itsearvostuksen merkki. Kun tietää mitä haluaa ja käyttää aikansa siihen, on elämä yksinkertaisesti paljon mielekkäämpää.

DSC_0105.JPG

DSC_0119.JPG

DSC_0108.JPG

DSC_0123.JPG

DSC_0116.JPG

Iloista sunnuntaita ruudun toiselle puolelle. <3

 

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN /SNAPCHAT: SARANDADEDOLLI

Kommentoi