Kategoriat
Hyvinvointi

Minä ja horoskooppimerkkini rapu

Aloitetaan viikonloppu mun lempiaiheellani eli HOROSKOOPEILLA, jee!

(Alkuun tahdon omistaa hetken kiittääkseni yhtä lukijaa, joka kertoi aikoinaan Elan olevan kala eikä vesimies. You rocked my world!!)

Olen rapu. Suhtaudun kaikkiin asioihin siis joko intohimolla ja lämpimästi tai sitten täysin välinpitämättömästi – ja nämä olotilathan voivat vaihtua kesken päivän tai lauseen… Olen oikukas ja usein kuoreeni käpertyvä, mutta myös huolehtivainen ja sinnikäs. Seison aina omien sanojeni takana, eikä minulla ole mitään vaikeuksia puolustaa itseäni tai heikoimpia.

Ravun hallitseva taivaankappale on Kuu ja se näkyy eniten intuitiivisuudessa. Uskallan väittää, että mulla on hyvä tunnetutka ja luotan sisäiseen vaistooni jokaisessa asiassa. Olen herkkä aistimaan ympäristöä ja sanattomia signaaleja ja ennen kaikkea itseäni ja omia toiveitani.

Ravun elementti on vesi ja aviomieheni (leijona) tuli, joten teoriassa meidän suhde pitäisi toimia vain sen toivon varassa, että vastakohdat täydentäisivät toisiaan. Oikeasti rapu on match made in heaven kalan kanssa (Ela <3).

(Rapukorun olen saanut yläasteaikaiselta poikaystästävältäni, olisiko ollut 15-vuotiaslahjaksi. <3 😀 Tykkään siitä edelleen! Toinen erinomainen lahja, jonka olen saanut on ollut ystävältäni Mikolta Suuri horoskooppikirja, joka on edelleen 13 vuodenkin jälkeen oma Raamattuni.)

Sisimmissäni mä tiedän, että horoskoopit on ihan hölönpölöä ja että niiden ”paikkaansapitävyys” perustuu lähinnä placebo-efektiin. Monella tavalla olen kaikkea muuta kuin rapu: en murehdi herkästi, enkä kanna kaunaa. En myöskään samaistu ravun ”täydelliseen äitiyteen” eli sellaiseen, joka hoivaa ja antaa ihan kaikkensa omille jälkeläisilleen. En myöskään ole ujo tai taiteellinen sitten tippaakaan.

Olen todella katkera vanhemmilleni, jotka eivät muista monelta olen syntynyt enkä voi siksi tutkia tarkkaa syntymäkarttaani. Olisi maailman parasta päästä näkemään mikä on oma nouseva merkki ja kuumerkki.

Tällaista hömppää tänään! Mikä sä oot horoskoopiltasi ja koetko sen osuvan nappiin?

Kuvat: Ani Frei

Seuraa: INSTAGRAM / FACEBOOK

Yhteydenotot: tyhjaajatushjaajatus@live.fi

21 vastausta aiheeseen “Minä ja horoskooppimerkkini rapu”

Toinen rapu täällä! En varsinaisesti usko horoskooppeihin, enkä jaksa lukea horoskooppiennustuksia, mutta täytyy kuitenkin myöntää, että luonnekuvauksessa löydän paljon tuttua. Olen varsinkin helposti kuoreeni käpertyvä ja myös aika ujo ja helposti murehtiva. Kodin tärkeyskin taidetaan mainita usein ravun kohdalla ja se kyllä pitää myös paikkansa 🙂

Olet ihana rapusiskoni <3

Sä olet mun mielestä kyllä toooosi rapu! <3 I love it!!! 🙂 <3

Vastaa

Heiheihei, mitä vikaa vesimiehissä? 😉
Eli vesimies olen, tosin mie en mitään horoskoopeista tiedä tai oikein uskokaan. Mutta on mulle joskus sanottu, että olen ihan selvä vesimies 😀

Hahah ensinnäkin sori kun näin tään kommentin vasta nyt ja toisiks, en tajua miksi dissaan vesimiehiä kun esim. mun maailman paras anoppi ja lanko on sellasia ja SÄ! 😀 Vesimiehet on yleisesti tosi suorapuheisia ja herkkänä rapuna mulla on välillä ollut huonoja kokemuksia siitä, vaikka samaan aikaan suorapuheisuus on yksi ihmisen parhaimpia piirteitä mun mielestä. 😀 Ristiriitaista?? No todellakin! 😀

Vastaa

Suomessa syntynyt saa tarkan kellonajan sairaalan arkistosta, vaikka olisi kulunut vuosikymmeniä 🙂

Totta, pitäis mennä Joensuun sairaalaan (nykyään Pohjois-Karjalan keskussairaala), kesällä pitäis tehdä joku reissu sinne muutenkin! 😀 Tuntuu turhamaiselta ajaa kolme tuntia edes takaisin horoskooppimerkin takia vaikka oikeesti haluaakin! 😀

Vastaa

Mä oon kalat ja ylpeä siitä, vaikka välillä voisin olla joku tasaisempi merkki (onko semmoista?! :D). Mä toivoin myös lapsestani kalaa, koska pidän kaloja niin erinomaisina ;D Mutta pojasta tuli kauris, mikä on oikeasti just hyvä. Mun mies on rapu, ja me kyllä sovitaan aika täydellisesti yhteen.

Mä tykkään kans lukea horoskooppeja, mutta en usko niihin silleen oikeasti… Mutta joku niissä kiehtoo 🙂 Ja joskus on kiva arvuutella, mitä horoskooppia kukakin on ja ehkä osua oikeaan.

Omg te kuulostatte unelmaperheeltä: kalaa, rapua ja kaurista! Kaikkia mun lemppareita! 😀

Olisi lapsen pitänyt olla muuten ”vähän” yliaikaa vatsassa että hänestä ois syntynyt kala, hekoheko. 😀

Siis just näin, ne kiehtoo niin paljon vaikka jotenkin loogisesti ajateltuna tietää että ne ei voi olla totta!

Vastaa

Mä olen leijona! Mun kihara hiuspehko on mun kruunu, kuten leijonalla harja. Tykkään huomiosta ja etenkin nuorempana pyrin parrasvaloihin. En kuitenkaan pyri johtajaksi töissä tai ryhmätöissä. Mun itsetuntoni ei ole sellainen, että viis veisaisin muiden sanoista ja muutenkin moni juttu kuten sullakin, on sellasia kun ei sovi.
Silti tykkään lukea horoskooppeja ja haluisin kanssa kunnolla itsestäni tehdyn kuukartan tai tähtikartan, mikä se on. 😊

https://naissanelioissa.wordpress.com/2020/02/07/mieltaan-saa-muuttaa/

Mä kyllä näen tosi paljon leijonaa sussa. <3 Mulla on tosi paljon läheisiä leijonia elämässä ja olette te kyl mielettömiä tyyppejä! 🙂

Vastaa

Kuumerkin voi tarkistaa vaikka ei tarkkaa kellonaikaa tietäisikään, jos vain kuukalenterin omalta syntymävuodelta – kuu nimittäin on samassa merkissä vajaat kolme päivää (kuukalenterissa eläinradan merkit on merkattu vaihtuvaksi 2-3 päivän välein). 🙂 Tai astro.fi voi myös tarkistaa omat tiedot naputtelemalla.

Mä oon kalat ja samaistun merkkiini hyvin vahvasti. 😅 Hyvässä ja pahassa hahah.

Ootko??? 😀 Olisi pitänyt ehkä arvata! 😀 Tai sitten olisin veikannut suakin ravuksi!

Vastaa

Mä olen aina tykännyt horoskoopeista! 😀 Itse olen vesimies ja mitä nyt olen lukenut kuvauksia, niin melko tyypillinen sellainen. Tobias on muuten myös kalat! <3

Hei mahtavaa et säkin nautit näistä! 😀 Vaikka toivoin Elasta kalaa enkä vesimiestä (koska rapu & kalat <3), mm. mun anoppi on vesimies ja se on ehkä maapallon täydellisin ihminen. Ihanaa ettö Tobiaskin on kalat! 😀

Vastaa

Mä olen vaaka ja tunnistan kuvauksista itsessäni kyllä vaakoihin liitettyjä piirteitä, mutta oon aina kokenut olevani niin paljon muutakin. Toisaalta, kun mukaan tulee nouseva merkki ja kuumerkki, jolloin näkökulma laajentuu ja homma muuttuu vielä kiinnostavammaksi.
Jostain luin, että jos ei tiedä tarkkaa kellonaikaa, niin voi laskea tähtikartan oman syntymäpäivän ja paikkakunnan mukaan klo12.

Vaa’at on ihania, ei ihmekään että säkin oot. 😉 Ja hei vautsi tää oli uutta tietoa mulle! Täytyy tutkia! 😀

Vastaa

Kommentoi