Kategoriat
Uncategorized

Miksi toisen menestys on hyvä juttu minulle?

DSC_0395.JPG

Kuvaterveiset aiemmin tältä viikolta kun kävimme hakemassa poikaystäväni tutkintodistuksen Porvoosta. Juhlimme valmistumista lämpimässä säässä Jokirannalla terassilounaalla ja jäätelöiden merkeissä Vanhassa kaupungissa. Poikaystävästäni tuli kansainvälisen kaupan tradenomi ja olen hänestä luonnollisesti todella ylpeä.

DSC_0358.JPG

DSC_0397.JPG

DSC_0408.JPG

DSC_0361.JPG

Päivän päätteeksi jäin miettimään, miksi toisen ihmisen menestys on meille hyvä asia. Luonnollisesti läheisen ihmisen puolesta on helppo tuntea aitoa iloa ja asia on varmasti monille niin myös tuntemattomien ihmisten kohdalla. Välillä on kuitenkin myös niitä tilanteita kun uusi kolleega tekee työnsä paremmin kuin sinä tai huomaat että ei kauan blogia pitänyt bloggaaja on jo ammattilainen siinä missä itse räpiköit vielä satunnaisissa palkkioissa. Silloin toisen menestys voi olla välillä vaikeampaa niellä.

Totuus on kuitenkin se, että toisen voittoputki ei ole meiltä mitään pois – päinvastoin. Kun toisella menee hyvin, heijastuu se myös hänen käytöksessään ja tavassaan kohdella muita ja sinua. Myös monet ”yhden yön ihmeeltä” vaikuttavat ihmiset eivät todellisuudessa ole ollenkaan sitä. Taustalla on voinut olla kovaa työtä, ja parhaimmillaan voit oppia näiltä henkilöiltä paljon uutta asiaa omien tavoitteiden saavuttamiseksi. Ota rohkeasti yhteyttä ihmisiin, joilta uskot saavasi hyödyllisiä vastauksia. Monet tahtovat aidosti auttaa.

DSC_0365.JPG

DSC_0413.JPG

Ennen kaikkea muiden menestystarinat antavat itselleen uskoa – jos tuo pystyi, niin aivan varmasti minäkin. Maailmassa ei ole rajallinen määrä onnea ja menestystä. Ja positiivinen asenne auttaa niiden saavuttamisessa enemmän kuin kateus ja katkeruus koskaan.

 

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

7 vastausta aiheeseen “Miksi toisen menestys on hyvä juttu minulle?”

Hei! Ihana postaus tärkeästä aiheesta! Miksi muiden menestyksestä onkin niin vaikea iloita?!?

”Maailmassa ei ole rajallinen määrä onnea ja menestystä. Ja positiivinen asenne auttaa niiden saavuttamisessa enemmän kuin kateus ja katkeruus koskaan.” Siis ihanasti sanottu. 🙂

Lainasin lausettasi ja linkitin postauksesi minun maanantai-postaukseeni: http://raidallisiahetkiajaretkia.blogspot.it/2017/07/huomenta-maanantai-2472017.html.

Ihanaa että ihmiset heräisivät huomaamaan että kun muut menestyvät, hänkin menestyy, ja menestyksen ketjut vain suurentuvat!! ☆ 

Menestyneet ihmiset lisäävät automaattisesti toistenkin mahdollisuuksia tuplaten. Aina. Se on universaali totuus ♡ Muiden menestys ei ole koskaan keneltäkään toiselta pois. Vaan aina päinvastoin. 

Suurin osa asiakkaistani kyllä tiedostavat tämän, mutta vasta kun osaavat oivaltaa sen kokonaan, aukeaa heillekin ihan uusi maailma ja tie omaankin menestykseen on auki. 

 

Onnea hurjasti ihanalle puolisollesi ♡ :)! 

 

Kiitos paljon, Mia, vien hänelle onnitteluterveiset. <3

Ja tosi hyvin sanottu kyllä. 🙂 Ihana ajatus että ne tuplaantuu sitä myöten! Siinä on sisäistettävää meillä kaikilla. 🙂

Maailmassa ei ole rajallinen määrä onnea ja menestystä. Ja positiivinen asenne auttaa niiden saavuttamisessa enemmän kuin kateus ja katkeruus koskaan.

Tää on niin totta!
Oot kyllä tän postauksen kanssa taas niin asian ytimessä kun vaan voi olla. 🙂

Ihana kuulla! <3 Kiitos paljon piristävästä kommenttista ja kivaa uutta viikkoa. 🙂

Kommentoi