Kategoriat
Uncategorized

Miksi rakastan sinua

22.jpg

Tuntuu, että marraskuu saa ihan liikaa vihaa niskoilleen vain siitä syystä, että se sattuu sijoittumaan (Suomessa) vuoden pimeimpään aikaan.

Ehkä juuri siksi tässä kuussa on syntynyt moni ihminen, joka tuo marraskuuhun valoa, energiaa ja lämpöä (enkä puhu nyt Lauri Tähkästä tai Leonardo DiCapriosta, vaikka Leollakin on kiistämättä piristäviä vaikutuksia).

Vaan kuten esimerkiksi molemmat siskoni, jotka ovat suurimmat inspiraation lähteeni elämässä: isosisko lempeydellään ja kärsivällisyydellään ja pikkusisko sisukkuudellaan ja pystyn mihin vain -asenteella. Isoäitini, jota kiltimpää ihmistä en tiedä ja isoisäni, joka vain sattuu olemaan lempi tyyppini maailmassa, vaikka valitettavasti sattuukin asumaan sen kolkan toisen puolen.

Ja ihanistä tyypeistä puheen ollen – tässä kuussa on syntynyt myös mm. Minna, joka on aina avoin maailmalle ja antaa hyviä ja vilpittömiä neuvoja; Jonna, joka on erinomainen kuuntelija; Oonariina, jonka kanssa on poikkeuksetta hauskaa; hyväsydäminen Tessa, jonka kanssa koulupäivät kulkee hujauksessa (ja joka jaksaa aina letittää mun hiukset) ja Enna, johon olen tutustunut vasta hiljattain mutta joka jaksaa aina innostaa ja kannustaa.

24.jpg

16.jpg

20.jpg

15.jpg

21.jpg

25.jpg

Siksi rakastan sinua, marraskuu.

Kuvat: Ferhat Yasa, editointi minä

 

SARANDA

 

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

6 vastausta aiheeseen “Miksi rakastan sinua”

Miten suloinen kommentti <3 En tiedä onko ne niin ihania haha mut silti rakkaimpia maailmassa 🙂

Kommentoi