Kategoriat
Uncategorized

Miksi itseään on hemmoteltava? (+ alennuskoodi)

* Yhteistyössä MayBeauty

Olen käynyt kesällä kampaajalla, manikyyrissä ja jalkahoidossa. On ollut ihana tuntea olonsa raikkaaksi ja kauniiksi. Vaikka ei kannatakaan keskittyä liikaa ulkonäköön, itsensä kauniiksi tunteminen vahvistaa itsetuntoamme ja antaa itsevarmuutta.

Kiireessä itsensä hoitaminen on yleensä asia, josta luovumme ensimmäisenä. Emme välitä mitä laitamme päälle tai nukummeko riittävän pitkät yöunet. Mutta todellisuudessa kun voimme paremmin, annamme niin itsellemme kuin muillekin enemmän.

DSC_0007.JPG

Hemmottelun ei tarvitse aina tarkoittaa hoitoa kylpylässä tai kuukausittaista kampaamokäyntiä. Minulle se on arjen pieniä valintoja. Joskus cappuccinon tilaaminen tavallisen kahvin sijaan, kiireetön saunominen, hoitoöljyn levittäminen hiuksiin suihkun päätteeksi, lounaan syöminen silloin tällöin ulkona ja tuoksukynttilöiden polttaminen kotona. Monet väittävät, ettei itsensä hemmotteluun ole rahaa, mutta minusta tekojen ei todellakaan tarvitse olla kalliita parantaakseen omaa oloa. Pienelläkin rahalla voi saada suuren nautinnon ja kauniin lopputuloksen.

DSC_0011.JPG

Olen nyt jonkun aikaa käyttänyt näitä MayBeautyn kasvonaamioita viikottain. Olen pitkään palloillut itsetekoisten ja erilaisten kasvonaamiotestereiden välillä, mutta tässä taitaa olla voittaja. MayBeautyn kasvonaamiot ovat laadukkaita ja luonnonvaraisia kasvonaamioita, mutta helposti levittyviä ja taivaallisen hyvän tuoksuisia, jos saa lisätä. Tuntuu, että iho oikeasti hengittää nykyään paremmin ja on paljon puhtaammassa ja sileämmässä kunnossa.

20160711_161522-001.jpg

Sain MayBeautylta 30% alennuskoodin teille lukijoiden käyttöön. Koodi on sarandamask ja aktivoituu automaattisesti tämän linkin kautta. Nyt kun tilaatte siis kasvonaamiot, saatte lopullisesta hinnasta 30% pois. Tuote sopii niin rasvaisen ihon, mustapäiden kuin kuolleidenkin ihosolukoiden kanssa kamppaileville. Nyt kesällä iho kannattaa kuoria tällä tuotteella myös ennen auringonottoa, jolloin rusketus tarttuu ja säilyy paremmin.

 

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN /SNAPCHAT: SARANDADEDOLLI

Kommentoi