Kategoriat
Matkat

Mikä reissun päällä oikeasti merkitsee?

DSC_0362.JPG

Yleensä parhaat reissumuistomme eivät välttämättä liity lämpötilaan, eksotiikkaan tai Instagram-ystävällisiin maisemiin. Mun parhaat kokemukseni matkustelusta ovat useimmiten pohjautuneet ahaa-elämyksiin, hyvään seuraan ja pienistä asioista nauttimiseen. Yleensä samoihin asioihin kuin kotona, mutta joihin kiinnittää levänneenä ja uudessa ympäristössä enemmän huomiota.

Kuten Gardalla olin iloinen Elif Shafakin kirjasta Kirottu Istanbul ja siitä, että aamuisin poreammeessa sain vihdoin talven aikana horroksessa olleen lukutoukkani eloon. Hotellimme kasvisruokatarjonta oli myös mieletön.

Ja Milanossa siitä, että sain ostettua pikkuveljelleni ja suurimmalle jalkapallofanille tuliaisia AC Milanin kivajalkamyymälästä.

Venetsiasta muistan rantakävelymme ja poikaystäväni kosinnan (joka olisi voinut tapahtua myös olohuoneemme sohvalle ja olisin silti vastannut kyllä).

Bristolissa ilahduin siitä että hektisestä aikataulusta huolimatta ehdin molempina aamuina hotellin uima-altaaseen uimaan.

Prahassa parasta taisi olla polkuveneily Vltava-joella ja illallisjärjestelyistä syntynyt riita poikaystäväni kanssa, joka lopulta johti meidät todella viihtyisään ravintolaan ja takaisin toistemme kainaloon.

DSC_0248.JPG

DSC_0450.JPG

DSC_0387.JPG

Siinä vähän muistoja viime kesän matkoista. Ensi kesää ja matkaa odotellessa… (Kuvat Gardalta, Italiasta)

 

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentoi