Kategoriat
Perhe & Ihmissuhteet

Melkein vuosi häistä: olisinko tehnyt jotain eri tavalla?

Jännää, että meidän ensimmäinen hääpäivä lähestyy. Muistan häistä jokaisen yksityiskohdan kuin eilisen, vaikka elämä onkin muuttunut sen jälkeen paljon.

Kesä on tulossa, jolloin jokunen teistäkin menee naimisiin. Siksi halusin muistuttaa teitä blogin hääpostauksista, jos vaikka saatte sieltä fiilistelymateriaalia tai jopa hyviä vinkkejä omaan juhlapäiväänne. Ensimmäisessä postauksessa on kaikki hääpäivää edeltävät postaukset (suunnittelua, tunnelmia ennen häitä jne.) ja jälkimmäisessä hääpäivän jälkeen kirjoitetut postaukset (koontia ja jälkipuintia sekä tietysti meidän taitavan valokuvaajan Katarina Kirvesmäen kuvia).

Kaikki #häät-postaukset ennen häitä

Kaikki #häät-postaukset häiden jälkeen

Mutta itse kysymykseen: vuoden viisaampana, olisinko tehnyt mitään eri tavalla? Valitsisinko jotakin toisin? Meillä oli upea päivä eikä mikään olisi voinut mennä paremmin. Päivän kulusta ja tunnelmasta en siis rehellisesti muuttaisi mitään. (En edes sitä kun lokki kakkasi Ferhatin päälle juuri ennen valokuvausta. Siitä syntyi niin mieletön tarina eteenpäin kerrottavaksi, ja lokin kakkahan tuo hyvää onnea. (Saattaisi olla eri ääni kellossa, jos uhrina olisi ollut minä.))

Häämekkokriisi ei ole kuitenkaan ratkennut häiden jälkeenkään. Olen myöhemmin törmännyt moniin muihin kauniisiin mekkoihin ja ajatellut, että tuo olisi voinut näyttää paremmalta ja hmm, vitsi kun olisin nähnyt tuon ensin. Jahkailin häämekkojen kanssa kauheasti ennen häitä ja ilmeisesti sama jahkailu ei ota loppuakseen. Olen siis tullut siihen johtopäätökseen, että tässä maailmassa on ihan liikaa kauniita häämekkoja eikä sitä the onea yksinkertaisesti löydy.

Ei se mitään, onneksi mies oli (ainakin näin ensimmäisen vuoden perusteella) se oikea.

SARANDA

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentoi