Kategoriat
Perhe & Ihmissuhteet

Meillä menee tosi hyvin

Me oltiin viikko sitten Holiday Barissa tutustumassa suomalaisen teemerkin Nordqvistin tuoteuutuksiin. Me ollaan itse asiassa käyty Elan kanssa paljon kaikissa PR-tapahtumissa. Hän viihtyy ihmisten keskellä niin hienosti.

Mun on muutenkin kerrottava, että meillä menee tosi hyvin. Usein kuulee tarinoita vaikeista vauva-ajoista. Vaikeita hetkiä on ollut täälläkin ja tulee varmasti vielä olemaan. Mutta juuri nyt menee paremmin kun uskalsin alussa toivoa. Koko perhe syö ja nukkuu hyvin ja olen tehnyt töitä melkein yhtä paljon kuin ennen Elaakin. Mulla on energiaa työntekoon ja saan työnteosta lisää energiaa Elan hoitoon.

Tänä iltapäivänä Holiday Barissa olin taas kiitollinen, että olen pystynyt liikkumaan Elan kanssa kodin ulkopuolella. Tunnen keväisin oloni poikkeuksellisen sosiaaliseksi, ja on tosi ihanaa, että lempivuodenaikani on – niin brutaalilta kuin se kuulostaakin – muutakin kuin vain vauvan kanssa olemista. Ei yhtään tunnu, että ”joudun” ottamaan Elan mukaan vaan päinvastoin, yhdessä lähteminen tuntuu tosi luontevalle. Ja moni äiti varmaan samaistuu siihen ylpeyden tunteeseen, jota kokee, kun ihmiset ympärillä kehuvat omaa lasta suloiseksi.

Holiday Barissa kokeilin ensimmäistä kertaa drinkkien tekoa käyttäen raaka-aineena teetä. Nordqvistin hot&cold -sarjan teet voi nauttia sekä kylmänä että kuumana, ja niistä voi tehdä myös herkullisia cock- tai mocktaileja. Mun lemppari oli alkoholiton mojito, jota täytyy yrittää kopioida kotonakin.

Nyt me lähdetään vaunulenkille Iidan ja Eemin kanssa. Kivaa päivää sinne jokaiselle!

Kuvat: Joanna Suomalainen

SARANDA

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

9 vastausta aiheeseen “Meillä menee tosi hyvin”

Kuukauden ikäisen vauvan äitinä haaveilen gradun kirjoittamisesta, mutta milloin? Vauva nukkuu vrkssa vain 14 tuntia, lyhyinä pätkinä, yöllä pidempinä.

Milloin sinä ehdit touhuta? Köllötteekö Ela tyytyväisenä hereillä vaikka tekisit kirjotustyötä? Miten ja milloin pyykit ja kotityöt? Kiinnostaa 🙂 myös sellainen tyypillinen Saranda ja Ela päivä kiinnostaa. Suloinen tyttö ja Kaunis Äiti 🙂

Kiitos kommenttistasi ja lämpimät onnittelut vauvasta! :*

Ela nukkuu n. 16h vuorokaudessa ja 2h on mun mielestä jo tosi paljon enemmän. Mä kirjoitan nykyään paljon puhelimella. Jos ollaan liikenteessä, hyödynnän kaikki metromatkat. Iltaisin vetäydyn koneelle n.2h kun mies on kotona. Jos Elalla on hyvä päivä, hän viihtyy yksikseen hereillä 20-30min. 🙂 Ja pyykit ja ruoanlaiton hoidan yleensä hänen lyhyiden päiväunien aikana.

Toivottavasti saat kirjoitettua graduasi. <3 Ja että teillä menee muutenkin hyvin! 🙂

Vastaa

Ihanaa, että teillä menee hyvin ja Ela on tullut luontevasti osaksi elämää. <3 Aurinkoisia kevätpäiviä sinne!

Moikka! Ihana kuulla että teillä sujuu hyvin <3 Ela on niin suloinen! Helpottaa paljon kun jo pienen vauvan kanssa voi liikkua. Olen aina hieman kateellinen tyytyväisistä vauvoista. Poikani oli pari ekaa kuukautta tosi itkuinen vatsavaivojen takia. Ja välillä sen jälkeenkin. Eikä todellakaan nukahtanut helposti. Tietysti hän oli kaikesta huolimatta maailman ihanin <3 Onneksi pimeänä vuodenaikana ei ollut niin harmillista istua kotona. Nyt onneksi puoli vuotiaana on ihanan aurinkoinen poitsu 🙂 En malta odottaa kesää ja kaikkea kivaa mitä se tuo tullessaan. Aurinkoa teidän perheelle!

Ihana kommentti, kiitos! Vauvat on tosiaan niin erilaisia. 🙂 Eräs kaverini juuri kertoi että heille nukuttiin kuin unelmat ensimmäiset 3kk ja sitten vasta alkoivat itkuiset yöt. Tosi mukavaa jos teillä on mennyt mukavampaan suuntaan. 🙂 Sopii tosiaan näin vuodenaikaankin! 🙂

Ihanaa pääsiäistä koko teidän perheelle. <3

Vastaa

Onpa kivaa että pystyt käymään vauvan kanssa noin paljon ulkona, usein vauva-ajasta nimittäin luodaan sellasta mielikuvaa, että lähinnä istutaan kotona imettämässä. Tai sellanen kuva mulle ainakin on syntynyt, mutta kiva kuulla että sosiaalinenkin elämä on ihan mahdollista äitiyslomalla 😀 Jos sulla on muuten joku hyvä mocktail-resepti niin kuulisin siitä mielelläni, oon järkkäämässä polttareita mun raskaana olevalle kaverille ja siellä voisi juoda jotain muutakin kuin pommacia!

Kiitos kommenttistasi, mä laitoin sulle Instagramiin pari mocktail-reseptiä. 🙂

Meidän arkea helppttaa lisämaito, jota ollaan jouduttu antamaan Elalle syntymästä saakka. 🙂 Eli ottaa pullostakin.

Ihania polttateita! <3

Vastaa

*polttareita 😀

Ja apua miten tönköltä toi koko kommentti kuulosti nyt kuin läpi. 😀

Vastaa

Kommentoi