Kategoriat
Perhe & Ihmissuhteet

Meidän perhe juuri nyt

Kuvissa meidän perhe ei ole juuri nyt vaan noin neljä viikkoa sitten. Kaikki kuvat on ottanut Mari Waegelein.

Meidän perhe on rakas. Meitä on tällä hetkellä kolme, minä, aviomieheni ja kuusiviikkoinen esikoisemme Ela.

Elämme kaikkien standardien mukaan tuikitavallista elämää, jossa on kuitenkin paljon meille erikoisia, ihania asioita.

Kuten asuinalue, jossa asumme. Meren äärellä. Maailmassa tai ainakaan Suomessa ei ole mitään muuta kaupunginosaa, jossa mieluummin asuisin.

Asumme myös lähellä kumpaakin perhettämme, eikä meillä ole mitään ongelmaa vastaanottaa heiltä apua. Molemmat äitimme ovat lähettäneet ruokaa ja hoitaneet Elaa, vaikka meillä ei ole ollut mitään pakollista menoa.

Meidän perhe on monikulttuurinen perhe. Suvun osallisuus näkyy meissä. It takes a vilage to raise a child. Se village on Vuosaari, jossa satumme lähes kaikki asumaan.

Me puhumme kotona kolme eri kieltä.

Aviomiehelläni on säännölliset työajat ja se on mun henkireikä. (Ne säännölliset työajat, toki mieskin.) Voi olla, että vuorotyössä nauttisin esim. yhteisistä arkivapaista ja pitkistä aamiaisista, mutta rutiineja rakastavana ihmisenä on helpotus, että hän voi olla joka päivä viiden jälkeen kotona.

Olen äitiyslomalla mutta tavallaan töissä itsekin. Tai miten niin tavallaan, oonhan mä. Pidin Elan syntymän jälkeen 15 tuntia taukoa ennen kun palasin sisällöntuottajan hommiin. Rakastan lastani mutta rakastan myös työtäni. Vielä ei ole ollut hankalaa yhdistää näitä keskenään.

Me syödään kotona kasvipohjaista ruokaa, sisustamme laiskasti ja saunomme viikottain. Ruokailessa katsomme aina Netflixiä. En ole ylpeä siitä mutta se on ihanaa.

Meidän perheessä ei mennä vihaisina nukkumaan. Monissa asioissa mokataan, mutta tästä pidetään kiinni.

Meidän perheessä ihmetellään jo nyt, miten nopeasti aika menee. Sadasta hetkestä päivästä haluaisin pysäyttää niistä yhdeksänkymmentäyhdeksän. Sen, kun tyttäreni nukahtaa syliini, sen, kun kuulen miehen lauleskelevan vaihtaessa tyttäremme vaipan, sen, kun saan vaikean päivän jälkeen hyvän yön suudelman.

SARANDA

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

11 vastausta aiheeseen “Meidän perhe juuri nyt”

Tästä postauksesta tuli niin hyvä mieli <3 Nämä kuvat on ihan parhautta!

Meillä puhutaan vain kahta kieltä kotona mutta musta olisi ihana kuulla miten teillä menee sen kolmen kielen kanssa ja toivotteko Elan oppivan nämä kaikki 🙂

…meillä myös katsotaan telkkaria AINA syödessä ja vaikka meillä ruokapöytä onkin niin harvoin siinä tulee syötyä sillä sohvalta näkee telkkarin paremmin. Ja en mäkään tästä ylpeä ole mutta näin meillä. Ehkä täytyy muuttaa tätäkin kun poika alkaa syömään kiinteitä, ei viitsi häntä opettaa heti sohvalta syömään Haha

Hahah huiketaa. 😀 Seuraavassa sukupolvessa on toivoa, mekin voitaisin ottaa tavoitteeksi että viimeistään kiinteiden vaiheessa pois telkkarista…

Itse asiassa monikielisyyspostausta on toivottu paljon ja sellainen on tulossa ihan lähiviikkoina. 🙂

Kivaa viikonjatkoa sinne teille kolmelle!

Vastaa

Ihana perhe sulla <3
Meillä on erilaista, mutta kuitenkin voin samaistua moneen juttuun. Ihan kuten meilläkin, kuulostaa siltä, että teidänkin perheessä asuu rakkaus <3

Kiitos samoin. <3 Te ootte kaiken kuulemani perusteella ihana perhe! Kivaa päivää sinne koko popolle. :*

Vastaa

Kommentoi