Kategoriat
Yhteistyö

Meidän ihan tavallinen treffi-ilta

Kaupallinen yhteistyö: Epic Foods

DSC_2900.JPG

Me ollaan aviopuolisoni kanssa nykyään aika minimalisteja myös ajanvieton suhteen. Alun (vai alkuhuuman, hmm?) jälkeen kuumailmapallolennot ja hotellisviittiviikonloput ovat vaihtuneet saunomiseen ja sellaiseen ruokaan, jota ei tarvitse kokata ite.

(Hah, naurattaa että yövyimme sviitissä 6-kuukautispäivänämme mutta hääyönämme emme menneet hotelliin ollenkaan. Ensimmäisinä vuosinamme olimme molemmat opiskelijoita ja häiden aikoihin molemmat työelämässä, kyse ei ollut siis rahan määrästä vaan todellakin rahan priorisoimisesta. Ja ehkä myös siitä, että ymmärrämme meillä olevan mukavaa muutenkin. <3)

DSC_2889.JPG

Meidän ihan tavallisena kotitreffi-iltana puemme hieman hienommat pyjamat päälle, tilaamme ruokaa Epiciltä ja annamme kotiaskareet, työhuolet ja lasinaluset (ks. toinen kuva, tsiisus) olla. Pyykkikone saattaa toki pauhata taustalla mutta pesuohjelman loputtua meillä ei ole mikään kiire tyhjentää sitä. Juomme viiniä, raskaana alkoholitonta, josta yksikään ei ole valitettavasti ollut vielä oikeasti hyvää. Joskus katsomme elokuvaa, joskus nyhjäämme kainalossa, usein sekä että.

DSC_2925.JPG

Epiciltä on mukava tilata koska tiedämme saavamme terveellistä kotiruokaa sekä vegaanille että sekaanille. Annokset ovat hyvän kokoisia, eikä ähkyä tai ruokahävikkiä koskaan synny. Kuvissa annokset vegaaninen lemongrass pulled oats ja härkikseen valmistettu makaronilaatikko. Tilaa Epiciltä ilman kuljetusmaksua täältä.

Viettääkö joku muu siellä tänä viikonloppuna treffi-iltaa?

SARANDA

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

5 vastausta aiheeseen “Meidän ihan tavallinen treffi-ilta”

Moi Saranda! Meilläkin syntyy vauva tammikuussa ja mietin jo ennakkoon miten aion järjestää ruoan laiton silloin (mies tekee kolmivuorotyötä) Kiitos vinkistä, luulen että testaan ja tilaan ennakkoon Epic Foodsilta ennen varsinaista äitiyslomaa. (:

Moikka! Hyvä kun linkkasit, mä voisin kysyä tätä heiltä ja kirjoittaa aiheesta vaikka seuraavassa postauksessa tai puhua asiasta InstaStoryssä. 🙂

Hei

Meillä Epicillä pidetään huolta työntekijöistä, aina toimitusjohtajasta ruokalähettiin.
Meillä lähettiemme oikeuksista on pidetty hyvin huolta esimerkiksi kunnon palkan ja autoedun muodossa, ja voin mielelläni kertoa niistä sinulle lisää esimerkiksi sähköpostitse. Laita vaikka minulle mailia osoitteeseen hello@epic.fi 🙂

yst.terv.
Kiira, Epic

Kommentoi