Kategoriat
Uncategorized

Me löydämme mitä etsimme

IMG_9274.jpg

Onko kellekään Neisserin havaintokehä tuttu? Teoria, jonka mukaan miellämme maailman jonkinnäköiseksi ja etsimme sen mukaan havaintoja. Ja löytämämme havainnot taas muovaavat sisäistä maailmamme ja ajatteluamme. Ja niin edelleen.

IMG_9295.jpg

IMG_9309.jpg

IMG_9297.jpg

Se pätee. Silloin kun uskoo kovasti unelmiinsa ja näkee seuraavana päivänä hyvän mahdollisuuden sen toteuttamiseksi. Silloin kun pyrimme ajattelemaan että ”tämä tapaaminen menee nyt hyvin” ja se meneekin, koska keskittyy havainnoimaan kohtaamisen hyviä puolia. Ja kun päättää että tänään löydän täydelliset, mukavat (toimisto)housut, jotka ovat muuta kuin mustaa tai tummansinistä, ja jotka eivät saa heti itkemään hameen (ja keskikesän) perään.

(Löytyvät Gina Tricotista, mikäli mietitte.)

IMG_9306.jpg

Kuvat: ENNA RAUTIAINEN

 

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN /SNAPCHAT: SARANDADEDOLLI

8 vastausta aiheeseen “Me löydämme mitä etsimme”

Tää on kuin se tarina kahdesta koirasta, jotka menee vuorotellen samaan huoneeseen. Ensimmäinen on hyvällä tuulelle ja ulostullessaan heiluttaa riemuissaan häntäänsä. Toinen on epävarma ja ulos tullessaan murisee niskakarvat pystyssä. Ohikulkija ihmetteli mikä saa toisen koiran niin iloiseksi ja toisen taas vihaiseksi. Hän astuu sisään huoneeseen ja huomaa sen olevan täynnä peilejä. Siinä missä ensimmäinen koira näki sadoittain iloisia lajitovereita, näki toinen koira uhkaavia ja pelottavia koiria.

Me ei nähdä asioita sellaisina kuin ne ovat, vaan sellaisina kuin me itse olemme. Silloin meillä itsellämme on valta muuttaa surkeinkin päivä hyväksi.

Ja on muuten hienot housut ja muutenkin ihana look 🙂

Hei kääk en oo kuullukaan tätä ennen, aivan mahtava tarina!! Tota aion ehdottomasti jatkossa käyttää. 🙂

Ja iso kiitos, ihana sinä!

Toi Neisserin teoria pitää munkin mielestä paikkaansa! Oon muutenkin huomannut, että jos keskittyy positiivisiin asioihin ja luottaa siihen, että kaikki menee hyvin niin ikään kuin vetää ne hyvät asiat puoleensa! Ainakin omalla kohdalla käy usein niin 🙂

Onpa kivat noi housut! Ja näytät tosi kauniilta 🙂 Ihanaa torstaita sulle xx

Joo siinä on joku jännä magneettinen voima, ihan ihmeellistä!:D

Kiitos paljon ihana, samoin sullekin! <3

Ihanan raikkaita kuvia! Tuossa vikassa näytät todella iloiselta ja onnelliselta!

Voi kiitos suloinen! <3 Kuvien onnistumiseen ja hyvän olon vangitsemiin on kyllä kunnia osoitettava valokuvaajalle. 🙂

Kannattaa, sille on paljon tieteellistä näyttöäkin! 😉 Ihanaa päivää sinne <3

Kommentoi