Kategoriat
Uncategorized

Matkamukivallankumous

Käytiin tyttöjen kanssa perjantaina Helsingin I Love Me -messuilla (entiset Kauneus- ja terveysmessut), ja lähdin aika tyytyväisenä pois! Kauheasti tavaraa en haalinut mukaan, mutta sitäkin enemmän innostusta ja inspistä. Konkreettisesti mukaan tarttui mm. hifistelyruoka-aineita, teetä ja TÄMÄ:

DSC_0785.JPG

Oon ihan hurahtanut Roosa nauhasäätiön tavaroihin, että usein unohdan sen myyvän tuotteita rintasyöpäpotilaita varten. Tämänkin matkamukin ostin sen tyylikkyyden vuoksi, vaikka tietysti pieni lahjoitus hyvään tarkoitukseen samalla iskulla jätti entistä paremman mielen.

Todellisuudessa olen todella laiska käyttämään minkäänlaisia matkamukeja. Ne ovat oikeasti todella makeita. Ajattelen aina, että ”kävelen tämä kädessä korot kopisten, sanomalehti toisessa kädessä New Yorkin eikun siis Vantaan kaduilla”. Oikeassa elämässä muki (ja korot, miksei myös se lehti) jää lähes aina kotiin.

Olen päättänyt kuitenkin muuttaa asiaa, ja aloittaa matkamukivallankumouksen. Kerron teille, kun se on onnistunut. Silloin otan kuvan minä koroissa, matkamuki yhdessä ja sanomalehti toisessa kädessä Vantaan kaduilla.

PS: Tässä vielä ihastuttavat seuralaiseni. Heitä en löytänyt messuilta, vaan yli seitsemän vuotta sitten ylä-asteen pihalla. Mitään näin kaunista ei siellä messuilla ole, vaikka muuten ihan hyvät ovatkin.

DSC_0772.JPG

 

2 vastausta aiheeseen “Matkamukivallankumous”

Toivottavasti tulee! 🙂 Mutta eivät olleet kyllä niin hyvät että olisin itsekään matkustanut Tampereelta asti tänne 😀

Kommentoi