Kategoriat
Matkat

Matkailusuunnitelmia

886052_10200115837873564_1929464016_o.jpg

Olen päättänyt viettää kesän Suomessa, ja olenkin Suomi-kesästä hurjan innoissani. Alkuvuodesta olen ehtinyt jo reissaamaan jonkun verran eikä matkakuume ole ehtinyt vielä nostaa päätään. Meillä on myös suku taas taitavasti kerääntynyt kesäksi tänne, ja heidän kanssa haluaakin viettää mahdollisimman paljon aikaa. Toiveena ja tavoitteena on Suomi-kesästä ainakin päästä paljon uimaan, kirppareille ja mökkeilemään. Jotkut festaritkin on vielä harkinnan alla.

Mutta jos ei kesällä niin sitten talvella – silloin haluan lähteä jonnekin pidemmäksikin aikaa ja kauemmas. Toistaiseksi kaksi vaihtoehtoa houkuttelevat kuumeisesti muutenkin kuin vain lämpötilojen puolesta: Australia ja Etelä-Amerikka.

Australiaan olisi ihana lähteä pitkästä aikaa – viettää laatuaikaa isovanhempien ja enojen kanssa, kierrellä jälleen itärannikkoa, piipahtaa ehkä ensimmäistä kertaa pohjoisessa… Ottaa rennosti.

Ja sitten toisaalta muutaman viikon eksoottisempi reppureissu Etelä-Amerikassakaan ei kuulosta omaan korvaan yhtään hassummalta. En ole koskaan käynyt missään Etelä-Amerikan maassa. Kiinnostuskiikareissa ovat ainakin Peru, Brasilia ja Uruguay…

885841_10200115847193797_254975374_o.jpg

Melbourne <3

Mutta maa kutsuu nyt tänne, katsotaan ja päivitellään syksymmällä sitä, mihin päätökseen tullaan! 🙂

 

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN /SNAPCHAT: SARANDADEDOLLI

4 vastausta aiheeseen “Matkailusuunnitelmia”

No todellakin! 🙂 Olen joskus ostanut loman pari päivää ennen lähtöä ilman mitään etukäteissuunnittelua ja olen todennut, että siitä jäi ns. puuttumaan jokin. Taisi olla se, ettei ollut aikaa haaveilla ja fiilistellä lomaa tarpeeksi jo kotona ennen lähtöä. Se on kuitenkin omasta mielestäni olennainen osa. 🙂

Kommentoi