Kategoriat
Uncategorized

Marraskuun viimeinen maanantai & mitä odotan tältä viikolta?

DSC_8261.JPG

Hektisen kuukauden (37 postausta tähän mennessä jo!?) jälkeen kaipasin viikonloppuna akkujen lataamista. Perjantaina töiden jälkeen tapasin ystävääni kahvilla, mutta muuten olen viettänyt horisontaalista one-on-one -aikaa sohvalla ja nukkunut pitkiä yöunia. Ainoat aktiviteettini olivat puolentoista kilometrin päässä asuville vanhemmille raahautuminen ja soijanakkikastikkeen teko (kokeilkaa: soijanakkeja kaurakermalla ja salsadipillä pannulla, keitettyjen perunoiden kera. Ni-iin hy-vää.)

Marraskuun viimeinen maanantai ja samalla mun viimeinen kokonainen työviikko lähtivät käyntiin. Itsenäisyyspäivän jälkeen meikäläisellä alkaa ihan uudet, aika jännittävätkin kuviot. Ennen kuin kerron siitä enempää, fiilistellään vielä tätä viikkoa: aamutreenejä (jonne lupaan mennä ahkerammin, käsi sydämellä), iltapäiväkahveja maailman parhaiden kolleegoiden kanssa, pari mielenkiintoista pressitapahtumaa ja nyt jo mukavasti ohjelmaa sisältävää viikonloppua. Nimittäin perjantaina näen tyttöjä (mennäänkö tytöt syömään?) ja viikonloppuna piipahdetaan mm. Brunon luonnonkosmetiikkamessuilla, Tuomaanmarkkinoilla ja Vuosaareen joulupolulla. Nyt saa viimeistään tunnelmoida joulua!

DSC_8243.JPG

Viikonloppuna otettiin poikaystäväni kanssa asukuvia, ja tässä pari spoilerikuvaa niistä. Mä just sanoin Ferhatille että se on maailman paras ”blogi hubbie” – se jaksaa aina ottaa ja ideoita kuvia mun kanssa, käy ahkerasti Lilyn sivuilla päivystämässä olenko luetuimpien joukossa, lähettää screenshotteja mun kirjoitusvirheistä ja ehdottaa jatkuvasti uusia postausideoita. Mun ihana palkaton assistenttini. Toivottavasti osaan olla hänelle ja hänen urallaan yhtä tärkeä tuki kuin mitä hän on minulle bloggaamisessa (ja kaikessa <3).

No mutta, tästä tulikin vähän erilainen teksti, tällainen kuulumispostaus. Mä ainakin tykkään lukea näitä muiden blogeista silloin tällöin. Jos kaipaatte muuta luettavaa, illalla on tulossa asiapitoisempi teksti omasta masennuksesta ja alle listasin edellisviikon postaukset. Ihanaa (sitä marraskuun viimeistä, hallelujah!) maanantaita kaikille!

 

Edellisviikon postaukset

Voimavärini

Mitä löysin kirpputorilta? #1

Pukeuduin kotiäidiksi ”mikä sinusta tulee isona” -juhliin

Uudet rillit & kolmet pikkujoulut viikon sisään

Viikon kiitollisuuspäiväkirja

Ei Black Fridaylle

 

 

SARANDA
  
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

5 vastausta aiheeseen “Marraskuun viimeinen maanantai & mitä odotan tältä viikolta?”

Voi Ferhat!!! En kestä, mitä omistautumista ♡ Meikäläisenkin parempi puolisko otti viikonloppuna kuvia – ja täytyy sanoa, että olen tosi ylpeä ja iloinen siitä, miten paljon hän on kehittynyt valokuvaajana! Henri osaa jo itse etsiä parhaimmat kuvakulmat, joten voin keskittyä vain poseeraamiseen :–D

Uudet kuviot kuulostavat jännittäviltä – odotan jo, että pääsen kuulemaan niistä! ♡ Aurinkoa viikkoon, ihana ♡

Henrikin on kunnon catch (ja ottaa oikeesti tosi hyvä kuvia susta). <3 Pitää keksiä joku kiva tapa kiittää heitä. 😀

Kommentoi