Kategoriat
Uncategorized

Marmaris!

DSC_0046.JPG

Yllä ehkä surkein kuva, mitä olen koskaan napannut. Kiireessä kesken pakkaussäädön oli vaan pakko kuvata Seppälän uudet bikinit (joille oli molemmille yhteishintaa 12 euroa, woop) ja oikealla komeilevan niskatuen/lentotyynyn, joka on ollut elämäni paras 25 dollarin sijoitus.

Ajattelin kans jättää kaikki draamat ja romanssit kotiin – siispä päädyin lentomatkalukemisen suhteen vanhaan kunnon Akkariin. En halua ottaa sitä riskiä, että koukkuunnun johonkin kirjaan, joka houkuttelisi jäämään aurinkotuolille ja unohtamaan kaikki muut lomariennot. (Trust me: se tapahtuisi.)

Huomenna lähden siis ystäväni kanssa toisen ystäväni luokseen Turkkiin, Marmarikseen ja olen niin täpinöissäni! En kaipaa oikeastaan lomailua, lämpöä tai shoppailua, koska kaikesta olen saanut jo Suomen kesän aikana tarpeeksi. Jos ollaan ihan rehellisiä, en ole katsonut edes mitään turismikohteita tai edes paikallista sääennustetta. Mitä odotan on lisää kallisarvoisia kokemuksia tässä erinomaisessa seurassa ja mikä vielä tärkeämpi: herkullista turkkilaista ruokaa. Ajon juoda ayronia luut vahvoiksi ja syödä baklavaa vatsan turvoksiin.

Nauttikaa loppukesästä, kamut.

5 vastausta aiheeseen “Marmaris!”

mä tulin just sieltä ja se oli tosi kaunis ihana paikka! Siel on lähellä sellanen rantapaikka kun ikmeler minne kannattaa mennä jos jaksaa matkustaa joku viis tai kuus kilsaa. Bussit kulkee koko ajan. Mut Marmaris on kaupunkina parempi!
Ota paljon kuvii!!

Kiitos kovasti vinkistä! 🙂 mukavaa että tykkäsit, toivottavasti itekin palaan yhtä tyytyväisenä. 🙂

Kommentoi