Kategoriat
Uncategorized

Maanantain (ja marraskuun) puhe

DSC_0242.JPG

Syksy on tuntunut lyhyeltä mutta se on ollut mielettömän kaunis. Upean ruskan ja kaikkien hauskojen tapahtumien lisäksi tässä syksyssa parasta on ollut eräs pieni oivallus. Oivallus siitä, että kaikki asiat elämässä eivät mene kirjan (tai oman kalenterin) mukaan ja että päivät elävät… no, päivien mukaan.

Aina ei tarvitse antaa itsestään 100%, muutama prosenttikin riittää. On okei olla niitäkin päiviä kun ei postaa mitään, jättää menemättä lenkille ja syö vain kakkua. (Sitä kakkua on tullut viime aikoina syötyä muuten aika paljon, vaarallista tämä leipominen.)

DSC_0312.JPG

DSC_0320.JPG

DSC_0257.JPG

DSC_0314.JPG

DSC_0239.JPG

Viikonloppu lyhykäisyydessä: postaustauko, Haluatko miljonääriksi -peli-ilta, yökyläilyä siskon pedissä, kodin siivoamista ja Indiedays Blog Awardsit ja Inspiration Day. Josta jälkimmäisestä päivästä nämä kuvatkin. Lukuisten yhteistyöpisteiden lemppariksi valikoitui herkkulinjaa ylläpitäen tietysti Anna de Codroniun -pöydän muffinnit.

Toivotan jokaiselle ihanaa uutta viikkoa ja kuukautta – ja että ”marraskuu on vuoden masentavin kuukausi” -lause ei tulee pitämään paikkaansa kenenkään kohdalla. (En kyllä toivo että yksikään kuukausi on teille masentava. Mutta jos on, mieluummin silloin kun päivät ovat pidempiä ja joulu kauempana.) Oma viikkoni alkaa uudella ja melko laajalla opintokurssilla, ”Soveltava draama”. Jännittää!

DSC_0318.JPG

DSC_0244.JPG

Takki: Pariisista
Paita: H&M
Housut: Amsterdamista
Kengät: Pieces (vanhat mutta mukavimmat nilkkurit ever!)

Kuvat: Anna Veikkanen

 

SARANDA

 

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

4 vastausta aiheeseen “Maanantain (ja marraskuun) puhe”

Thank youu;) Parhaillaan on latautumassa sun kuvat Driveen! (vauhdilla 40min / kuva, katotaan jos saadaan vielä tämän yön puolella… :-D)

Ihana takki! Istuu tosi hyvin sulle 🙂 Ja kirjoitit asiaa, joskus on hyvä antaa vaan olla ja syödä hyvällä mielellä kakkua 😀

Kommentoi