Kategoriat
Uncategorized

Maailman suloisin kahvila

DSC_0021.JPG

DSC_0030.JPG

DSC_0036.JPG

DSC_0025.JPG

DSC_0022.JPG

DSC_0015.JPG

… tai ainakin todella lähellä sitä.

Tanskan Odensessa on yksi hurmavaa, paljon paleoruokavalion herkkuihin erikoistunut kahvila, nimeltään Olivia Le Marché. Todella maukkaiden kahvien ja kakkujen, sekä houkuttelevien näköisten suolaisten lisäksi lokaakilla oli yksi erityinen vetonaula: kaikki ihanat tekstitaulut! Mä rakastan teksitauluja. Suklaa ja teksitaulut, mun pahimmat kryptoniitit.

Seinät olivat valehtelemattat täynnä toinen toistaan hauskoimpia tekstejä, ja tuijottelinkin niitä koko parituntisen istuskelumme aikana. Kunpa kotipuolellakin olisi tällainen kahvila – noin inspiroivassa ympäristössä opiskelu tai työnteko maistuisivat varmasti paljon paremmalle yhdessä suussasulavien paleokakkujen kanssa.

Jos teillä on vinkata kivoja kahviloita Helsingissä, jossa on otolliset puitteet kirjoittamiselle ja opiskelulle, kertokaa pois! Kuulen kokemuksianne ja ehdotuksianne enemmän kuin mielelläni. 🙂

 

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

 

2 vastausta aiheeseen “Maailman suloisin kahvila”

Näyttääpä tosi ihanalta! 🙂 Jotenkin tosi kotoisen oloinen kahvila. Ja suloisia yksityiskohtia. Täytyypä laittaa muistiin jos tuonne suunnille olen menossa!

Kommentoi