Kategoriat
Uncategorized

MAAILMAN NOLOIN SNÄPPÄÄJÄ (Ja home made hillon resepti)

Hei, mä oon maailman noloin. Täällä mä oon vaan innoissani jaellut mun Snapchat-tiliä maailmalle enkä ollut tajunnut että mun my story ei ees näy muille kun mun kavereille!!!!! Siis kui hajamielinen ja hölmö voi ihminen olla!?

Onneksi mulla on ihania lukijioita jotka vinkkasi tästä, oon ikikiitollinen! Nyt asetusten täytyy olla kunnossa ja ehkä uskallan uudestaan mutta ujosti sanoa: minua voi seurata Snapchatissa nimimerkillä SARANDADEDOLLI. Ja nyt oikeesti.

Nyt siihen hilloon…

DSC_0006.JPG

Viikonloppuna äiti leipoi tavalliseen tapaansa lettuja. Viemiseksi vein itse tehtyä hilloa, jota oli todella helppo valmistaa ja josta lettukansakin piti. Kaiken lisäksi tätä hilloa voi syödä hyvällä omatunnolla, sillä siihen tuli…
 

  • 3 dl vadelmia
  • 1 banaani
  • 2rkl hunajaa
  • 4rkl chia-siemeniä
  • 1/2 sitruunan mehua
     

Tee näin:

Soseuta banaani. Laita tyhjä kattila keittymään liedelle. Lisää banaani ja vadelmat (vadelmat voivat olla pakastekin, sulavat sellaisenaan). Anna hetken lämmetä liedellä ja muusaa sose puulusikalla, ennen kuin lisäät hunajan, sitruunan ja chia-siemenet. Voit tarjoilla kuumana tai jäähdytettynä.

DSC_0001.JPG

Toivottavasti ohjeesta on apua tulevalle viikonlopulle ja mahdollisille lettukesteille!

(Voi luoja mua hävettää vieläkin.)

 

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN /SNAPCHAT: SARANDADEDOLLI

4 vastausta aiheeseen “MAAILMAN NOLOIN SNÄPPÄÄJÄ (Ja home made hillon resepti)”

No NAM! Siis miksi en oo koskaan älynnyt laittaa banaania hilloon?! Pitääpä siis ehdottomasti järkätä lettukestit ja kokeilla tätä, kiitti huipusta vinkistä 🙂 

Suosittelen! 🙂 Vähän googlettelin ton jälkeen lisää reseptejä niin kuulemma päärynäkin on tosi hyvä. Sitä koklaan seuraavaks!

Kommentoi