Kategoriat
Uncategorized

Maailma se pyörii

DSC_0050.JPG

DSC_0073.JPG

DSC_0052.JPG

Ensin ajattelin, että kulunut viikko on ollut elämäni turhin. Olen viettänyt 90% sen ajasta sängyssä kuumemittari kainalossa, käytettyjen nenäliinojen kasan päällä ja silloin tällöin energiaa piisatessa Netflixin viihdeohjelmat (no viihde ja ”viihde”) puhelimen ruudussa. Loput 10% ajasta olen tehnyt samat asiat mutta sohvalla.

Olen missannut koulusta tärkeitä työpajoja, ryhmätyöskentelyä, pakollisia tapaamisia, syksyn isoimman tentin ja jopa oman opinnäytetyösuunnitelmani seminaarin. Ja tietysti Limeksen Approt, joiden piti olla opiskelijaelämäni ensimmäiset ja luultavasti viimeiset approt. Olen kuullut puhuttavan (= nähnyt somessa) että ulkona on hyytävän kylmä mutta kaunein syksy moneen miesmuistiin.

Maksoin juuri ökykalliista kuntosalijäsenyydestä, joka tuntuu valuvan nyt kaivosta alas, ja blogin eteen en ole nostanut pikkurilliäkään. En saa juuri ruokaa kurkusta alas, valitan ja vaivaan jokaista lähipiiriini kuuluvaa ja olo oli vielä eilen kaikin puolin kuin täysluuserilla, josta ei ole yhtään mihinkään.

DSC_0066.JPG

Mutta sitä mukaa kun kuume laskee ja kykenen punnitsemaan asioita pidemmälle kuin että jaksanko nousta edes harjaamaan hampaat, tajuan että tämä turha luuseriviikko onkin ollut ehkä yksi tämän vuoden tärkeimmistä. Enpä muista viettäneeni vielä seitsemän kokonaista päivää näin irrallaan ulkomaailmasta ja samalla omasta arjesta ja pienimmistäkin rutiineista – jep, mukaan lukien ulkomaanmatkat.

DSC_0048.JPG

Pienen tauon jälkeen olen entistä kiitollisempi omalle elämälleni ja arjelle: läheisille, terveydelle, blogille ja koululle. Ja tämän hetkinen motivaation määrä – se ei tahdo mahtua edes yhteen oireilevaan kroppaan.

Ja niinä hetkinä kun motivaatiota ei ole, muistan, että viikonkaan velvollisuuksien totaalinen huomiotta jättäminen ei maailmaa kaatanut. Yhä se pyörii. Silloin tällöin on siis todellakin varaa ”menettää” päivä tai kaksi.

DSC_0066 – kopio-001.JPG

DSC_0044.JPG

(Tässä asussa näyttäydyin tänään ensimmäistä kertaa lääkäriaseman ulkopuolella ihmisten ilmoilla mennäkseni peräti tittidiii, ruokakauppaan. Okei ja katkarapurisotolle.)

PS: Kysymyspostaukseen ehtii esittää kysymyksiä vielä tämän illan aikana.

Paita ja kengät: H&M
Farkut: Noisy May
Neuletakki: Gina Tricot

aanestyspainike_-_lifestyle_-_indiedays_blog_awards.jpg

 SARANDA

 

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentoi