Kategoriat
Uncategorized

Lupauksia

Elämme toiseksi viimeisintä päivää tätä vuotta, joten on korkea aika julistaa mun ensi vuoden lupaukset. Niitä on kaksi, ja sanotaan vain että toista on varmasti huomattavasti helpompi toteuttaa…

1549514_10153663591970578_142221064_n.jpg

1. Aion säästää rahaa
Tämä on se vaikeampi. Jokainen joka minut tuntee, tietää että tää on naurettavan suuri haaste mulle. Joka kerta kun saan palkan – ellen saa sitä kulumaan heti muuhun – suunnittelen seuraavaa matkaa tai suurempaa hankintaa. Olen aika ahkera tekemään kaikkia budjettilistoja, mutta niiden toteuttamisessa käytännössä olen epäonnistunut joka kerta. (Todellisuus: en ole koskaan edes kunnolla yrittänyt). Tammikuusta lähtien aion laittaa aina tietyn summan säästötililleni, kajoamatta siihen. Aion harkita pidempään ostoksiani, miettiä niille edullisimpia vaihtoehtoja ja valmistaa eväät kotona.

312372_10151735979919869_459810842_n.jpg

2. Panostaa blogiin
Tätä olen ainakin yrittänyt tehdä jo monet viimeiset kuukaudet, sillä blogin pitämisestä on oikeasti tullut tosi rakas harrastus mulle. Ihailen kaikkia aikaansaavia ja lahjakkaita bloggaajia, jotka on taitavia kirjoittajia ja hyviä valokuvaajia. Haluan panostaa laatuun, mutta myös päivittää tasaisen aktiivisesti. Ajon laajentaa aiheita, joista kirjoitan ja kirjoittaa niistä avoimemmin. Todella omistaa aikaa ja energiaa tälle pienelle luomukselleni ja tietysti teille!

Blogi ei ole ollut pystyssä puoltakaan vuotta, mutta haluan silti kiittää teitä kaikkia jotka olette pysynyt tämän vuoden aikana kyydissä mukana. Jokainen uusi lukija, kommentti ja tsemppi kohentaa mun mieltä sanoinkuvaamattoman paljon. Olette ihania kaikin puolin! Onnellista uutta vuotta jokaiselle. ♥

Kuvat yhdestä vuoden 2013 parhaimmaista päivästä siskojen ja serkkujen kanssa. Tulossa vielä kattavampi postaus kuluneesta vuodesta. Stay tuned.

xx, Saranda.

Kommentoi