Kategoriat
Hyvinvointi

Lupa olla tylsä(ä)

DSC_8432-002.JPG

Huomasin jonkun aikaa sitten ihailevani ihmisiä jotka tylsistyivät helposti – jotka kirjoittivat Facebook-seinälle julkisesti ”haluaako joku mennä leffaan?” ja joilta kysyttäessä että milloin käydään kahvilla, he vastaavat ”kaikki arki-illat käy”. Ihanaa, heillä ei ole sen kummallisimpia velvollisuuksia tai itselleen tekemiä to do -listoja noudatettavana, ajattelin.

Paitsi että kyllä heillä on mutta monet ovat omaksuneet jo sen mikä mulla kesti pitkään ymmärtää: jokaista tyhjää rakoa ei tarvitse täyttää. Jokaista projektia ei tarvitse aloittaa heti nyt ja aina ei tarvitse valita tehokkuuden hauskanpidon sijaan. (Mieluummin toisinpäin!)

DSC_8443.JPG

Siispä puin päälle tylsän mustan kauluspaidan ja otin muutaman tylsän kuvan. Tänään mulla on parin tunnin rako tapaamisen välissä, jonka aion viettää kaupungilla tylsistyneenä.

Sillä se mikä ei ole kiireistä – no, ei ole kiireistä.

Kivaa keskiviikkoa. <3

SARANDA

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

6 vastausta aiheeseen “Lupa olla tylsä(ä)”

Mielestäni se, että kalenteri ei ole koko ajan täyteen buukattu ei tarkoita tylsää elämää.
Ennemminkin se on vapautta!
Tällä hetkellä arvostan eläkkeelle siirryttyäni aikatauluttomuutta yli kaiken enkä tippaakaan haikaile entistä kiireistä elämääni.
Kiitos ihanasta blogista! Löysin sen, kun aloin etsiä juttuja Kosovosta. Sinne suunnataan ensi syyskuussa.

Kyllä, näin juuri. 🙂 Onnea eläkkeelle pääsystä. <3 Ja kiitos tuhannesti blogipalautteesta. xx Autan mielelläni jos sulla on jotain kysyttävää Kosovosta. 🙂 Tosi kiva että matkustatte sinne!

Mä opin pitkästä aikaa taas tylsistymään hyvällä tavalla pitkällä sairaslomalla ollessani vuosi sitten. Olin vuosia huhtonut hurjaa vauhtia eteenpäin tietämättä oikein minne ja miksi- ja tuo aikatauluton ajanjakso tuli todellakin tarpeeseen. Nykyään varaan itselleni säännöllisesti niin sanottuja erakkopäiviä, jolloin saan tehdä mita huvittaa ja olla ihan itsekseni tai kotona mieheni kanssa. Aikatauluttomuus on mulle välttämätöntä myös luovuuden kannalta, koska lataudun parhaiten juuri siinä tilassa. Esimerkiksi päämäärätön haahuilu kaupungilla tai kahvilassa tuntikausia istuminen ilman juttuseuraa on ihan mahtavaa. 🙂

Oodi sairaslomille oikeesti! Suosittelen sitä itsekin ihan jokaiselle vähänkin hukassa olevalle jos siihen on mahdollisuus. Tosi kiva kuulla että se teki sulle noinkin hyvää ja opit tuntemaan itsesi paremmin! <3 🙂

Hah, mä olen juuri tuollainen, että vastaan joka ehdotukseen ”mikä vaan päivä käy”. Toki mullakin on paljon menoja ja tekemistä, mutta tosi moni niistä ei ole aikaan sidottuja (kuten joku työjuttuja, kauppareissu tai joogaharjoitus), ihan tarkoituksella. Olen tosin huomannut, että jos en vastaa, että kaikki käy, niin tapaamista on tosi vaikea sopia, koska niin monella on niin paljon kaikkea. Itse yritän vähentää kiirettä ja kissanristiäisiä ihan systemaattisesti. Haluan myös, että meillä on lasten kanssa mahdollista lähteä kyläilemään tai ulos, jos tulee fiilis tai kutsu, eikä kalenteri siksikään ole täyteen ahdettu.

Siis IHANAA! Ihailen tota niin paljon! 🙂 Mulla on tapana nimenomaan sitoa aikaan sellaisia asioita mitä ei tarvitsisi koska pelkään etten muuten saa kaikkea tehtyä. Vaikka oikeasti saankin – ainakin ennen pitkään. Toivottavasti musta tulee enemmän kuin sinä viimeistään silloin kun on omia lapsia! <3 Kiitos kommenttistasi. xx

Kommentoi