Kategoriat
Hyvinvointi

Lupa huonoille päiville myönnetty

DSC_9560.JPG

Eilen oli sellainen. Sellainen huono päivä. En ollut nukkunut yli 20 minuutin pätkiä yöllä ollenkaan. Kiukuttelin kuumeessa riutuvalle miehelleni, työnteosta ei tullut aamupäivällä mitään. Lähdin evakkoon uimahalliin ja kahville ystävän kanssa, mutta supistukset keskeyttivät senkin ilon. Kotona odotti aamusta jääneet työt ja pari odottomatonta laskua. En edes vaivautunut kirjoittamaan postausta.

DSC_9533.JPG

Sitten avasin Kuka sä olet? -postauksen kommentit ja luin ne uudestaan läpi. Sydän täyttyi taas lämmöllä. Mun oli tarkoitus tutustua teihin paremmin mutta taisin tehdä samalla palveluksen itselleni kokoamalla paikan, jonka kommentit tulevat ilahduttamaan minua ehkä loppuelämäni. (Lily, älä koskaan kaadu.)

Kerro säkin kuka sä olet, vastaan kommentteihin edelleen enemmän kuin ilomielin. <3

DSC_9534.JPG

Tällä hetkellä mieltä painaa parikin asiaa, mutta muuten heräsin oikein hyvällä tuulella. Tänään mennään kavereiden kanssa katsomaan Finnkinon Mysteerinäytöstä. Illalla arvon Instagramissa mukavan luonnonkosmetiikkapaketin. Huomenna (keskiviikkona) pidän Trendin Insta Storyssä Question & Answer -päivän hyvinvoinnista ja etenkin hyvinvoinnista raskaana. Nyt kannattaa pistää siis molemmat tilit seurantaan, eli omani ja Trendin.

Eilen myös yes girl -sivusto julkaisi pohdiskelutekstini raskaudenaikaisesta, toisinaan vähän hullustakin ajatuksenjuoksusta. Tekstin voi lukea kokonaisuudessaan täältä.

DSC_9518 – kopio-001.JPG

Harvoin käy niin että tiistait ovat maanantaita rattoisampia mutta tällä viikolla näin päin. Ja enitenhän siihen vaikuttaa se nukuttu yö, ei siitä pääse mihinkään. Mä oon kuitenkin oppinut sallimaan itselleni huonoja päiviä ja vaikka kokonaisia huonoja viikkoja, jos siltä tuntuu. Välillä on ihan ok rypeä ”kurjuudessa” ja itsesäälissä. Ei elämä ole aina auringonpaistetta vaikka ongelmat olisivatkin maailman mittakaavassa minimaalisen pieniä.

DSC_9535.JPG

Toivotan kaikille mukavaa viikonjatkoa, olette parhaita. <3

SARANDA

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

20 vastausta aiheeseen “Lupa huonoille päiville myönnetty”

It’s nice to see your writing, which is exactly what I need, it’s very detailed

Todellakin on helpompi hengittää, toivottavasti myös sun! <3 Toivottavasti meidän koko viikonloppu on (ainakin suurimmaksi osaksi) pelkkiä hyviä hetkiä. 🙂 Olet ihana!

Kliseistä, mutta ilman huonoja päiviä ei voi olla hyviä. Itsellä välillä pää oikein vaatii vähän rypemistä jotta muistaa taas arvostaa kaikkea hyvää elämässä. Ja sitähän nykyään onneksi riittää(toisin oli vielä muutama vuosi takaperin kun koko elämä oli romahtanut).
Aurinkoista loppuviikkoa sulle ja muista pysyä lempeänä itsellesi 🙂

Ääh tää on niin, niin tärkeä muistutus. <3 terveisin taas yhtä huonoa päivää viettävä, joka sai tästä lohtua. Kiitos ihana, ja lempeää loppuviikkoa myös sulle!

Hyvä postaus! Mä sivusin toissapäivänä ihan samaa aihetta, kun kirjoittelin läsnäoloon liittyvän postauksen blogiin. Huonosti nukutun yön jälkeen tuntuu usein siltä, että mistään ei tule mitään. Harmittaa jo valmiiksi, kun tietää, ettei saa varmasti kaikkea sitä hoidettua, mitä alunperin on päivälle suunnitellut. Mutta onko sitä pakko saadakaan? Entä jos tekisikin vain sen, mitä siinä tilassa, niillä energioilla pystyy? Mä oon yrittänyt opetella ihan tätä samaa, antaa itselleni luvan niihin huonoihinkin päiviin, jolloin tuntuu, ettei mistään tule yhtään mitään. Koska loppujen lopuksi nekin on ihan hyviä päiviä. Ainakin viimeistään silloin, kun pääsee illalla taas nukkumaan 😀

Parempaa loppuviikkoa sinne! <3

Aamen! Niin hyvin sanottu. 🙂 Sun teksti pitää ottaa tänään iltalukemiseksi, kuulostaa tosi hyvältä. <3 Kivaa loppuviikkoa myös sinne!

Kommentoi