Kategoriat
Perhe & Ihmissuhteet

Löysin rohkeuden sinussa

Mä ymmärrän kun sanotaan, että lapset rajoittavat elämää ja kaikesta tulee lasten myötä monimutkaisempaa. Mutta samaan aikaan päinvastoin: Elan ansiosta uskallan haaveilla isommin, sillä löysin hänessä vahvuuden tavoittaa elämässä kaiken haluamani. Vaikka epäonnistuisin, tärkein kulkee aina mukanani.

Ela, löysin rohkeuden sinussa. Rohkeuden elää täysillä, rohkeuden luottaa elämään, rohkeuden kohdata kaikki vaikeat asiat elämässä. Sun ansiosta mä haluan olla parempi ihminen, sellainen, joka ei jätä mitään hampaan koloon, sellainen, joka ei katkeroidu tai viivyttele.

Mä toivon, että pystyn mahdollistamaan samoja tunteita sinulle. Tukea kurottaa unelmia. Uskoa siihen, että asiat järjestyvät aina, niin kauan kuin meillä on toisemme. Tiedän kuitenkin sen, etten voi koskaan antaa läheskään niin paljon, kuin mitä sä annat päivittäin mulle.

Lapsi on konkreettinen muistutus siitä, että elämä on lyhyt ja luonto tekee aina tilaa uusille sukupolville. Myös lapsen kasvattaminen antaa tietynlaista itsevarmuutta kohdata vaikeita asioita – jos raskaudesta, synnytyksestä ja unettomista öistä selviää, selviää mistä vain.

Pannat saatu Woolbergistä

Seuraa: INSTAGRAM / FACEBOOK

Yhteydenotot: tyhjaajatus@live.fi

6 vastausta aiheeseen “Löysin rohkeuden sinussa”

Pershendetje Saranda! Te pergezoj per librin dhe te njejtat ideale mundohem t’i ndjek gjithashtu! Uroj ta keni bekimin e te qenurit prinder per se dyti here 🙂 Me duhet te pyes e kerkoj ndjese paraprakisht sepse qe kur kam has ne blogun tend kam menduar mos ke qene paciente ne jorvi rasti i lindjes? Gjitha te mirat per 2020!

Aida
P.S. Ke menduar librin me perkthy ne shqip?

Pershendetje gjithashtu Aida. 🙂

Me vjen mire qe libri im eshte lexuar.
Se dyti, faleminderit per uraten tende ne te ardhmen. <3

Se treti, nana ime punon ne Naisten Klinikka dhe nuk me jepe te drejte me linde vajzen ne Jorvi. 😉 Keshtu qe nuk kam qene paciente ne Espoo. 🙂

Ty dhe familjes tende nje vite te mbare. <3

Ps. Ndersa po qe se hasi ne ndonje perkthyes te mire dhe sponsor, pse jo, gjuha shqipe eshte gjuha ime. 🙂

Vastaa

Kommentoi