Kategoriat
Matkat

London is always a good idea

IMG_20131015_084924_resized.jpg

Jes, piristystä arkeen: varattiin ystäväni kanssa liput Lontooseen viikon varoitusajalla! Lähdetään ensi viikolla muutamaksi päiväksi tutustumaan kaupunkiin, jossa kumpikaan ei ole aikaisemmin ollut – intoa on siis todellakin ilmassa.

Viimeksi mulle iski tällainen samanlainen ”have-to-get-away” -fiilis tasan vuosi sitten kun ostin yhtä spontaanisti liput Kosovoon. Vaikka rakastankin Suomen syksyä, mä luulen että mä tarviin sellaisen varmistuksen juuri ennen talvea, että mulla on mahdollisuus lähteä pois jos vain haluan. Ja todistaa se.

And theres no time like present.

Siksi pyydänkin kaikkia teitä ihania, jos Lontooseen olette matkustaneet, vinkkaamaan kaikkia kivoja paikkoja ja nähtävyyksiä, jossa meidänkin kannattaisi käydä. Meillä on vain vajaa neljä päivää käytettävänä, mutta yövymme ihan ydinkeskustassa, joten luulen että tehokkaana kaksikkona osataan hyödyntää aikamme oikein. Jos vain keksitään miten!

IMG_20131016_095101_resized.jpg

 

Nyt takaisin todellisuuteen, eli kouluhommiin. Kisses!

7 vastausta aiheeseen “London is always a good idea”

Haha. No mutta miksi lähtee jos on täällä tyytyväinen! Munkin yksi syy, miksi oli pakko päästä pois oli nimenomaan noi koulutehtävät… hrr. Onnea niiden kanssa. 🙂

listaan oikein allekkain kaikki ihanat paikat jossa sun on pakko käydä!:D

– primark (tosi halpa jättiläiskokoinen vaatekauppa, vähän h&m tyylistä kamaa)
– london eye (se maailman pyörä)
– big ben (se kello)
– madame tussauds (se vahanukke museo)
– londo aquarium (vähän saman tyyppinen kun sea life mut ihan eri luokkaa:D)
– thames-joen ranta
– oxford street (ihan paras shoppailukatu!)

Wow, näitähän pitää alkaa oikein kirjoittaa ylös! 🙂 Kiitos paljon vaivannäöstä, ihana! Arvostan tosi paljon. Kerron sitten, missä kaikkialla noista kerettiin käydä.

Ihan mahtavaa! Oot selkeesti matkustelevaa tyyppiä:) Nauttikaa matkasta ja ottakaa paljon kuvia:) En malta oottaa lukee täältä sitten että minkälaista oli!!

Kiitos kovasti! 🙂 ainakin matkustelu on hauskaa ja just tollaset ns. minimatkat antaa niin paljon energiaa keskellä kaikee rumbaa.
Lupaan ottaa kuvia ja avautua matkasta tänne, jos teitä kiinnostaa:-)

haha sulla ja yhellä toisella blogilla oli IHAN samat otsikot paitsi sulla oli London ja toisessa oli Paris ja vielä allekkain, mikä sattuma 😀 mä olin pari kesää takaperin Lontoossa viikonlopun näkemässä Elliee (jenkkikaveria en tiiä muistatko) ja mulle jäi siitä eniten mieleen Buckinghamin palatsi (vartijoiden vaihto) ja sit se London Eye (UPEE) ja Big Ben. Daa.
Sit tietty Piccadilly Circus joka on brittien ”Times Square” ja sit Trafalgar Square josta saa UPEITA kuvia. Siellä on niin paljon nähtävää et kestäis varmaan monta viikkoa et kaikki kävis läpi mutta tossa nyt ainakin mun mieleen jääneitä nähtävyyksiä. Shoppailtavaahan siellä tietenkin on myös…. Haluun itekkin uudestaan sinne ilman jäätävää ”yksi päivä aikaa kiertää kaikki nähtävyydet” kiirettä 😀

Mahtavaa matkaa nauttikaa pusipusi<3

Kiitos, beibi! Ja tottakai muistan Ellien ja sen kun menit sen luokse Lontooseen:)
Oot ihan huippu kun laitoit noin monta, thats why i love you sweety, ja ajon varmasti pitää ton jokaisen mielessä.
Ja sit kun tuut takas Suomeen, voidaan mennä Lontooseen tai Pariisiin tai vaikka Kiinaan! Ja ainakin Porvooseen 😀

Kommentoi