Kategoriat
Työ & Opiskelu

Loman ja arjen limbossa

Saatoit ehkä huomata, että ennen maanantain postausta blogissa oli viikon tauko. (Tai sitten et, aina sitä kuvittelee muiden huomaavan asioita, jotka ovat aika merkityksettömiä ja silti itselleen jotenkin muka merkityksellisiä.) Syy on lomaresortimme wifissä eli sen puutteessa ja lomafiiliksessä, josta ei puolestaan ollut puutetta lainkaan. Someloma it was, niissähän merkeissä kesä nyt muutenkin meni enemmän tai vähemmän

Elokuun loppu muistuttaa vapun jälkeistä aikakautta – loman ja työn duoa, sopivaa miksausta molempia. Aloitan aamuni kävelemällä 15 vuotta vanhoilla aamutossuilla rannalle ja kuljen niissä samoissa tossuissa iltapäivällä palavereihin. Eilen oli jaloissa sortsit mutta kotimatkalla neule, kun aurinko olikin jo laskenut (kesäisin en näe Suomessa auringonlaskua ikinä).

Kesän bucket listiltä on jäänyt vain yksi kohta ruksaamatta ja se on hamppareiden syöminen Nokkalan Majakan kattoterassilla. Eksyimme sinne viime kuussa Elan kanssa mutta paahtavana päivänä emme voineet jäädä sinne, kun vaunuille ei löytynyt varjopaikkaa. Kaikki muut jutut onkin ruksattu yli ja huomaamatta olen ehtinyt täyttää vastaavaa listaa syksylle… (Sarjamaratoneja, sänkypiknikkejä, saunomista, porkkanakakkua.)

Rakastan tekemisen meininkiä ja tehokkuutta mutta myös paljaita sääriä ja mikäli se tulee vielä jollekin yllätyksenä, uimista. Ehkä siksi rakastan myös elokuun loppua, tätä kesän ja arjen limboa.

Nyt ulkona vietetyn päivän jälkeen ja Elan nukahtaessa työn touhuun. Ihania elokuun viimeisiä päiviä kaikille. xx

Mekko saatu Pietamo / Weecos

SARANDA

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentoi