Kategoriat
Uncategorized

(Loimailijan) elävien kirjoissa

DSC_0313 – kopio.JPG

Selfiehän on niin paljon hyväksyttävämpi kun sen on ottanut oikealla kameralla… Kaulassani ei ole fritsu vaan katu-uskottava, bodarille ominainen tankojälki etukyykystä.

Hei arvatkaa mitä – tässä on ollut takana vähän pidempi päivitystauko, mutta siinä ajassa olen suorittanut harjoitteluni hyväksytysti loppuun, palauttanut siihen liittyvän laajan raportin ja siirtynyt pari tuntia sitten työelämästä LOMALLE. Tarkalleen 22 päivän sellaiselle, yeah. (Voisin vähätellä asiaa ja kuitata sanomalla kolme viikkoa, mutta 22 päivää on luonnollisesti täysin eri ja parempi asia.) Kouluunhan on palattava normaaliin rytmiin heti maanantaina, kahdellakin opintojaksolla, mutta mun lomamuudi pysyy luennon penkilläkin. Pidän siellä sitten vaikka lieriöhattua ja juon kookosvettä.

DSC_0333-001.JPG

Herbalifen Formula 1 -pirtelö vadelmilla ja raakakaakaonibseillä. NAM.

Olen laatinut listankin mitä kaikkea teen näiden maagisten kahdenkymmenenkahden päivän aikana!

* Siivota kämppä kevätkuntoon, johon kuuluu mm. talvivaatteiden roudaaminen jonnekin, missä en niitä näe kun vasta marrraskuussa
* Lähteä ulkomaille, tarkemmin ihanaan Kosovoon ♥
* Opetella uusia hiuskampauksia
* Päivittää rokotukset (haha tällainen pikkuseikka)
* Kirjoittaa, paljon!
* Lenkkeillä, paljon!
* Joogata, paljon!
* Syödä jäätelöä, paaaaaaaljon.

DSC_0324.JPG

Sneak peak mekosta, jonka laitan ystäväni häihin Kosovoon. Odotan häitä niiiiin paljon! Taistelen tälläkin kertaa morsiuskimpusta. Kaksi kertaa on lentänyt ihan liian läheltä. Alan jo ajattelemaan, että se on joku ”pääset melkein naimisiin joskus” -merkki.

En tiedä kumpaa odotan enemmän – siivoaamista vai matkaa hahah. No vitsi vitsi. Siivoamista tietysti. Vai kenties sitä, että voin päästä taas kärryille Kaunareista? Juosta joka päivä kotiin duunin sijaan ja laittaa maikkari päälle! No vitsi tämäkin. Katsomo kun on paras keksintö.

(Kuitenkin vaan makaan kotona kaikki nämä päivät enkä saa mitään aikaseksi mutta hei, se on lomaa sekin.)

DSC_0319.JPG

Tänään korkataan viikonloppu tyttöjen kanssa Bar 9:sissä! Pirteää viikonloppua, murut.

Saranda

EN: Too lazy to translate ’cause im on a vacatioooon.

2 vastausta aiheeseen “(Loimailijan) elävien kirjoissa”

Kommentoi